walk on wings, tread in air: Kesepian <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Kesepian
2014-02-10

En Wan dah pun ada kat Penang semalam.
Aku sedih?
Tak pun.
Lebih jauh dari ni kena tinggal pun penah.
Maybe sebab membayangkan Penang tu anytime pun boleh pegi, so takde la rasa sengsara sangat.
Tapi sengsara nak menjawab soklan si Redza la.
Baru bapak dia keluar rumah setengah jam, dah tanya "Ma, bila kita nak pi Penang jumpa Papa?"
Bapak kau airport pun tak cecah lagi ko dah tanya bila nak pi bila pi.

Tapi kan, melihatkan kepada pesanan En Wan semalam "Di, atas meja tu ada duit belanja sekolah Redza. Hari Rabu je RM6. Lain semua RM3".

Aku kira-kira balik duit yang dia bagi tu macam cukup sampai Jemahat je.
Aik?? Apesal sampai Jemahat je?
Ni macam ada cara-cara lepas keje Jumaat nanti dia cabut balik Subang ni. Konfem nih!
Malam semalam mak bagitau aku, En Wan dah plan rupanya lepas keje dia naik bas balik rumah. Ahad balik Penang balik.
Hoihhhhhhh. Ape ke gila punya keje, cuti takat 2 hari nak balik rumah??

Redza pun malam tadi dah buat dahhhhh drama airmata.
Tiba-tiba berdiri tenung je gamba-gamba kat dinding.
Tu dah start la tu.
Start la nak menensyenkan hidup aku.
Ni kang ada yang belum sempat Jumaat, aku dah terpaksa angkut seklorga pi Penang nih.
Tapi apa-apa pun, next week, Khamis-Jemahat pasti aku ada kat Penang. Keje and jemput En Wan balik terus. Insyallah 2 minggu je dia kat sana.




Ok, ni new shawl Aleesya Inspired Plain.
Semalam dari pagi sampai 3 petang settlekan hal shooting. Melepek kejap pastu.
Kali ni ada 2 jenis shawl, satu Aleesya Inspired Plain. Another one aku tak sure apa nama team Fleur letak.

Aleesya Inspired Plain Shawl ada 20 color.
Yang shawl lagi satu tu ada 6 color.

Apa-apa hal sila berurusan di FB Page Fleur ya (KLIK HERE)
Sekarang semua hal-hal tudung, aku cuma highlite kan blog je, dah takkan ada form untuk order dah sebab semuanya team Fleur akan handle.

Ok ni ada some iklan untuk korang cekidautttttt :


Iklan 1



Iklan 2



Iklan 3



Iklan 4



Iklan 5








posted by aveo757 @ 9:03 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER