walk on wings, tread in air: Replika <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Replika
2014-01-17

FB 1



FB 2



FB 3


Status aku pasal replika henbeg kat FB baru-baru ni dapat banyak respond dari member-member kat FB. Memang aku dah ada plan dah nak angkat stau replika henbeg untuk tengok kualiti dia sebab gamba-gamba semua macam real. Ada yang kata kualiti dia very very very close to original sampaikan sales kat butik dorang sendiri tak dapat bezakan mana satu yang ori. Ok, yang tu good point la. Dah kalau sales sendiri takleh beza, why bother beli yang ori?

Tapiiiii, yang buat aku telan airliur bila ada yang kata even kat butik pun dorang campur-campur beg. Maknanya ada juga yang replika punya. Tapi replika yang very close tu kualiti original la. Aku dengar terus macam WAHDEHHELLH.

So this one fren dari FB suggest dia and aku sama-sama beli replika gred paling bagus and compare dengan each other punya ori beg. Contoh, dia ada LV, aku ada Chanel. So dia akan beli replika Chanel, aku beli replika LV and we compare.
Bunyik macam best kan.
Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aku takut.
What if Chanel replika tu memang betul-betul takde beza ngan Chanel aku??
What if perbezaan dia kalau ada pun cuma 1%?
Series aku cakap, aku pengsan.
Mau tak.
Yang ori nak cecah 10K, yang non ori boleh dapat around 1.5K.

Mintakkkkkkkkkkk lah mahap.
Aku blom berani nak menghadapi kenyataan berani.
Apetah lagi kalau En Wan tau.
Mampus dia bahankan aku sampai Thaipusam tahun depan.

Sebab tu la aku malas ambik tau banyak benda.
Melainkan aku perlu tau.
Sebabnya takut jadi macam ni.
Risau and kecewa tak tentu arah. 
Contohnya, ada reader penah email aku, aku tak takut ke tayang gamba En Wan kat blog. Mana la tau kot-kot ada orang tekel.
Tipulah kalau aku kata tak takut.
Laki aku kalau sembilan takpe. Ni sorang je.
Of cos ada rasa takut.
Tapi aku lagi takut dengan syak wasangka yang akan menyebabkan aku insecure sepanjang hayat.
So aku lagi suka tak ambik tau.
Even henfon dia berbunyik tengah-tengah malam and dia bangun untuk reply sms/whatsapp, aku taknak tanya "Siapa tu?".
And aku tak penah check henfon and wallet dia.
Sebab aku taknak tau and taknak mencarik bahan bukti.
Sebab kalau bukti tu ada, aku konfem frust.
Kalau bukti tu tak ada, aku jadi insecure sampai mati.
Jumpa pun sakit ati, tak jumpa pun sakit ati.
Buat apa kan.
Baik aku buat dek.

Same goes to henbeg issue ni.
Alaa, henbeg je pun.
Duniawi je semua ni. Hahahaha.
Takpe, aku akan tetap beli sebijik yang gred paling bagus and review kat blog.
Kalau rasa-rasa kualiti dia bagus, mungkin Dior Panarea adelah beg authentic last aku beli. Gituuu.
So, free time nanti aku akan gugel link-link penjual replica henbeg and insyallah aku buat review ya.



Hari ni aku buat photoshoot untuk new shawl aku.
Selalu pakai model kan. Kali ni sendiri model. 

Cuma kali ni model dia agak menembun sikit.
Takpe, aku sedang gigih meruncingkan muka. Semoga tak pengsan menahan lapar.

Memang penat okeh kalau kena salin sampai 25 design pastu nak menten sengih. Letih.
Mengekalkan khidmat yang sama SUKMA. (KLIK SINI)
Aku sangat recommend sesape nak khidmat mekap wedding, dinner, photoshoot - sila gunakan khidmat Sukma. Mekap dia sangat cantik. Banyak info pasal mekap aku blaja dari dia tadi.
Boleh klik FB Page dia tu and tengok hasil-hasil mekap dia.



 Model-model ni semua pernah bekerja dengan Fleur by Mrs Him, semuanya dimekap oleh Sukma.



KLIK HERE : ORDER EPHYRA
KLIK HERE : WOMEN SKINNY JEANS


posted by aveo757 @ 9:54 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER