walk on wings, tread in air: Cepat <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Cepat
2013-12-25

Sabar ya sayang-sayang sekalian.
Aku terima order jeans korang tapi 24th tengahari tu aku dah gerak gi 'honeymoon'.
Insyallah aku cuba reply all malam ni.

Bersabor ye.


Ok ni model free hair pulak.
Aku perlukan model 2 kategori supaya aku leh tunjuk cutting seluar yang sebenar.

Tiga-tiga orang model ni aku bagi pakai size M (29 inch) padahal dorang size pinggang 25 and 26 inch masing-masing. Still can fit M. Aku pun pakai size M. So korang boleh la kot boleh fit size apa ya.

Takleh tulis panjang sebab aku type guna henfon.



posted by aveo757 @ 7:26 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER