walk on wings, tread in air: Panassss <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Panassss
2013-09-28



Patutnya 2pm today aku dah join meeting kat HCM. Tapiiiiii... Ada benda best jadik kat KLIA pagi tadi lantas aku baru sampai HCM now. Panassss je hati aku ni.

Takpe...next week baru cerita.
Now nak sampai hotel, lepak and tunggu appointment kul 7pm and tomorrow at 9am.
Settle keje baru bleh merewang.




Today Pos Laju collect 240 boxes Ephyra (2nd batch) only. Yang dah dapat tracking number semalam semua parcel aku dah arrange untuk pos laju collect. Aku lom check lagi dengan En Aizat. Nanti aku confirm kan.

Another 236 kotak (final batch) insyallah Selasa aku pos. Maknanya yang tak dapat tracking number tu korang punya Selasa ya. Ada 2 orang yang nak collect kat Bangi. Aku lupa apa nama dia. Rasanya sorang guna email nama Blackcurrant and another one apa eh... Tak salah email dia start dengan huruf H. Tu boleh ambik kat rumah mak aji Isnin petang ok? Memandangkan ada yang belum di pos kalau sesape nak add in order, silakan.

Yang collect kat rumah aku, aku dah email semalam. Sila datang anytime. Kat flight tadi aku layan citer Serena buat ke puluhan kali. Flight ok. Tak gegar. Hahahha. Tu pun nak bagi tau.

Ok nak redakan panas hati.
posted by aveo757 @ 5:55 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER