walk on wings, tread in air: Panassss <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Panassss
2013-09-28



Patutnya 2pm today aku dah join meeting kat HCM. Tapiiiiii... Ada benda best jadik kat KLIA pagi tadi lantas aku baru sampai HCM now. Panassss je hati aku ni.

Takpe...next week baru cerita.
Now nak sampai hotel, lepak and tunggu appointment kul 7pm and tomorrow at 9am.
Settle keje baru bleh merewang.




Today Pos Laju collect 240 boxes Ephyra (2nd batch) only. Yang dah dapat tracking number semalam semua parcel aku dah arrange untuk pos laju collect. Aku lom check lagi dengan En Aizat. Nanti aku confirm kan.

Another 236 kotak (final batch) insyallah Selasa aku pos. Maknanya yang tak dapat tracking number tu korang punya Selasa ya. Ada 2 orang yang nak collect kat Bangi. Aku lupa apa nama dia. Rasanya sorang guna email nama Blackcurrant and another one apa eh... Tak salah email dia start dengan huruf H. Tu boleh ambik kat rumah mak aji Isnin petang ok? Memandangkan ada yang belum di pos kalau sesape nak add in order, silakan.

Yang collect kat rumah aku, aku dah email semalam. Sila datang anytime. Kat flight tadi aku layan citer Serena buat ke puluhan kali. Flight ok. Tak gegar. Hahahha. Tu pun nak bagi tau.

Ok nak redakan panas hati.
posted by Diana Ishak @ 5:55 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER