walk on wings, tread in air: Supplier dia katanya... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Supplier dia katanya...
2013-04-12


 

Semalam ada reader bagi link. Link cilok gamba baju la kan, apa lagi.
Dulu ada gak 2-3 kali reader hantar link tapi aku tengok and dah naik malas nak layan tapi kali ni aku suka nak melayan sebabbbbbbbbbbbbbbbbbbb dah la dia pi mosaic-kan watermark aku pastu gamba baju-baju yang disnap atas katil aku, di bilik aku pun dia rembat sekali.

Aku just bagitau dia tolong jangan ambik gamba aku.
Ko nak tiru design baju tu ko punya pasal. Aku pun tak kisah. Tapi pleaseeeeeeeeeeeeeeee gunalah gamba sendiri. Yang best tu kan, memang la design dia macam design peplum kurung aku tu tapi pandai siott. Tang baju aku dia tunjuk full, siap 2-3 gamba lagi. Tapi tang baju dia, dia tunjuk tang riben je. Dah kalau kau ada produk-nya di tangan, kejadah apa kau gi guna gamba aku lagi? Akai ada ka? Dah sah-sah baju ko siap, kau snap la gamba penuh produk kau. Eh ke aku yang tak mengikuti trend meniaga zaman skarang? Kena guna gamba orang lain jugak eh?


 

Bagus eh, gamba baju dia, dia tunjuk tang riben je. 
Ekslusif la kot eh?
PANGGG sekali nak?
Padam watermark yang aku tak tahan tu.
Dik, ko nak tiru pun tiru lah, takde aku kesah pun. Tapi cubalah letak gamba baju ko. Baju ko dah siap dah pun kan. Apa yang susahnya nak letak gamba sendiri?

Aku rasa budak ni ada bukak 2 page, punyalah nak expand the market kan.
Bukak sampai 2 page tapi gamba aku yang dia guna balik-balik kat dua-dua page ni.
Page yang lagi satu aku rasa dia baru create, aku pun tak tahu-menahu, reader jugak yang hantarkan link. Bagus reader aku ni, rajin page hopping. Hahah.

So jap tadi aku pun masuk kat link yang baru tu. Aku bajet ni memang orang yang sama. Sebab baju tang dia snap kat riben tu sepesen je. Siap dengan gamba baju aku sekali dia tepek. Aku pun me-nyound.




Wahhh menjawab okkkk.
KAMI MEMANG AMBIL BAJU NI DARI SUPPLIER.
Katanya la.

Padahal aku tak kata dia curik baju aku.
Yang aku sound dia curik gamba baju aku.
Tapi katanya baju-baju tu dari supplier.
Agaknya katil dalam gamba tu katil supplier dia jugak kot.

Bila aku bagitau katil tu katil aku, rumah aku, baju aku, terussssss ..........................

  

Sukati ko la....
Kalau customer carik sok pandai-pandai la jawab ya.

Tak tau la dia block aku ke atau apa.
Tapi ni aku nak bagitau la ya, aku takde agen. Aku tengah usaha nak siapkan re-stock baju-baju ni. Kalau korang ada beli baju-baju peplum yang pakai gamba aku di tempat lain, itu bukan agen aku. Aku belum nak jadi supplier lagi.




Best Buy Deal Ephyra : Click here and fill up the form
posted by aveo757 @ 6:46 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER