walk on wings, tread in air: Bila si tua jadik model... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Bila si tua jadik model...
2013-03-25

Seblom En Wan amukan sebab aku tak letak-letak gambar pembalut special request untuk T Shirt Superdry yang customer dia order, adelah lebih baik aku letak skarang.

Ok cenggini rupanya. Tapi rasanya dah sampai kot sebab dia pos Jumaat lepas.
Kalau tak sampai, sila contact En Wan.

Oh yes, lagi satu.
Kukis yang aku letak kat entry baru-baru ni bukan kukis aku ya, yang tu reader punya kukis. Ada aje yang email aku tanya bila boleh dapat kalau order sekian-sekian haribulan. Kukis Mak Aji hanya akan muncul bila nak raya, selain dari bulan raya Mak Aji takkan keluarkan kukis except kalau ada request untuk wedding atau akikah atau etc...

 
 Setelah di-sound oleh aku, kali ni En Wan dah pandai pilih kertas pembalut yang cantik-cantik sikit.
Sebab aku cakap kalau kertas pembalut tak cantik, aku taknak tolong balutkan. Balutla ko sendiri.


Jumaat lepas kitorang ke Gambang Waterpark Resort.
Ok yang tu cerita kendian. Yang ni nak cerita pasal model tua.
Kat sana hari tu En Wan kemain eksen, pakai baju Superdry aje. Taknak pandang baju lain dah. So ni antara T Shirt yang available now, material 100% cotton :


SDS-R1
SOLD OUT


SDS-R2
(yang ni tinggal 2 helai je lagi dari 9 helai sebab yang ni aku dah upload last week cuma aku nak compilekan dalam this entry so aku create code baru)
 SOLD OUT


SDS-R3



SDS-R4
SOLD OUT


SDS-R5



SDS-R6
(yang ni ada line kat bahu)
SOLD OUT


SDS-R7
(yang ni kaler pink. Aku rembat selai awal-awal lagi)


SDS-R8

 Price : RM60 (free postage)
Special request : FREE WRAPPING


By the way, yang tanya En Wan taknak bawak masuk T Shirt perempuan ke tak, actually T Shirt ni boleh pakai laki perempuan. Aku sendiri rembat kaler pink. Nak rembat kaler blue turquoise En Wan tak kasik sebab kaler tu limited nanti customer dia nak katanya. Eksyen kauuu.



Name:
Email Address:
Selection of designs SDS-R1
SDS-R2
SDS-R3
SDS-R4
SDS-R5
SDS-R6
SDS-R7
SDS-R8
Size M : chest 19inch, length 28inch
L : chest 20inch, length 28inch
XL : chest 21inch, length 29inch
Quantity
Postage address
Contact number
Special request (if any)

posted by aveo757 @ 11:13 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER