walk on wings, tread in air: CN <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


CN
2012-12-05
Mak aiiii, bergasak-gasak email masuk tanya apesal dorang tak dapat email pasal skinny jeans. Relaxxx..relaxxxx.

Dia cenggini..

Yang mana dah masukkan payment semua dapat jeans. Jangan risau.

Yang aku email tu adelah those yang namanya memang tak tersenarai dalam the first 50. Jadi bila aku konfem boleh bawak 98pcs, so aku email dorang-dorang ni mintak buat payment. Yang awal-awal dah buat payment tu jeans korang ada. Aku tak sempat nak email tracking number sebab CN pun takde dengan aku sekarang. Nanti aku pikir camne cara nak bagi tracking number.

Dah..aku nak tido ni.

Email aku esok je la ye.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by Diana Ishak @ 12:51 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER