walk on wings, tread in air: CN <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

CN
2012-12-05
Mak aiiii, bergasak-gasak email masuk tanya apesal dorang tak dapat email pasal skinny jeans. Relaxxx..relaxxxx.

Dia cenggini..

Yang mana dah masukkan payment semua dapat jeans. Jangan risau.

Yang aku email tu adelah those yang namanya memang tak tersenarai dalam the first 50. Jadi bila aku konfem boleh bawak 98pcs, so aku email dorang-dorang ni mintak buat payment. Yang awal-awal dah buat payment tu jeans korang ada. Aku tak sempat nak email tracking number sebab CN pun takde dengan aku sekarang. Nanti aku pikir camne cara nak bagi tracking number.

Dah..aku nak tido ni.

Email aku esok je la ye.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone
posted by aveo757 @ 12:51 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER