walk on wings, tread in air: Cepat dan ringkas saje <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Cepat dan ringkas saje
2012-12-28


Update yang sangat lekas sebab aku dah nak keluar catch appointment ni.


Skinny jeans BLUE

Cenggini rupanya jeans kaler blue tu.
Memang cantik. Cobalt blue.
Pagi ni aku tengok status Jeans aku dah ada kat outward OE, maybe hari ni forwarder akan call aku mintak bank in kan duit tax pastu dorang akan hantar. Petang-petang kang aku email untuk buat payment.



Sape orang Melaka boleh belikan aku udang geragau basah?
Aku teringin sangat nak buat begedil udang geragau. Yang ni semalam aku belasah buat begedil dengan udang geragau kering. Best jugak tapi kurang kick. Aku tak sure kat area mana bahagian Melaka ada jual tapi seingat aku, kat area Pantai Klebang dulu ada. Plis..Plis...teringin sangat.




Lambakan jeans Superdry.
En Wan tengah kalut reply email and buat packing. Semalam stay up sampai kul 2pagi member. Padan muka.

Oh yes, wah wah wahhhhhhh.
En Wan kata "Ni apesal dorang request mintak Kak Di balutkan cantik-cantik letak kad?"
Kemahennnnnn lagi korang ye.
Sorry, aku tak dapat buat, yang ni korang kena mintak budi bicara dan jasa baik En Wan untuk balut, sebab ni bukan bisnes aku. Bisnes dia. Aku sikit pun tak dapat apa-apa. Dah la unpaid advertisement. Puiiii.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tapi takpelah, aku balutkan la untuk sesiapa yang request.
Dengan syarat, cakap kat En Wan, malam ni kena bawak aku makan pi Mr Food.



posted by aveo757 @ 7:44 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER