walk on wings, tread in air: Superdry jeans dah sampai <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Superdry jeans dah sampai
2012-11-26



Ladies and Gentleman...,

Superdry dah sampai, tapi belum packing lagi sebab tukang angkut DEMAN. Banyak sangat mengangkut gamaknya.

Dia pesan :

1. Semua yang email and dah dapat reply from En Wan, your jeans ada dikalangan jeans-jeans yang berlonggok dalam gambar atas. Ini termasuklah 2 orang yang email aku hari Jumaat lepas sebab En wan dah fly and tak respond email dia.

2. KECUALI those yang request size 40 ke atas, sorry sangat-sangat, size tu takde.

3. Superdry yang En Wan bawak balik ni EXACTLY the same design yang dia pakai (gamba yang aku post kat entry Superdry hari tu). Yang request design selain dari itu, dia tak dapat carik.

4. Customer dari Sabah/Sarawak yang order Superdy jeans ni, please masukkan extra RM10 for postage. Jadi, you guys punya price is RM130.

5. Yang the rest, boleh buat payment RM120 ke :


CIMB
1205 1342 4245 28
Wan Mohd Ridzuan Wan Dagang

MBB
1123 6205 1970
Wan Mohd Ridzuan Wan Dagang


And ni aku nak bgtau, En Wan tak pernah buat benda ni before. Jeans Levis and GAP dulu aku yang tolong handlekan ordering and payment checking segala. So dia akan menjadi sangat gelabah kalau buat benda ni sorang-sorang. This time memang dia kena buat sendiri, sebab aku pun tengah banyak keje tak dapek nak tolong.

Jadi, aku mintak kerjasama lepas buat payment, please attachkan proof of payment kat email dia - wanmohd_ridzuan[at]hitachi-chem-sl[dot]com[dot]my.

Dia akan jadi sangat kalut kalau kena check email notification dari bank. So takyah hantar email notification pun takpe. Sebelum dia kalut and menghuru-harakan aku, korang just attachkan proof of payment ya?


posted by aveo757 @ 4:49 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER