walk on wings, tread in air: Kirim Skinny Jeans <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Kirim Skinny Jeans
2012-11-14


Sangat surprise ramai yang interested dengan skinny jeans yang aku pakai. Memandangkan request masuk bertalu-talu tanyakan if aku taknak jual ke seluar ni, jadi aku respond kat sini je la ye.

First, skinny jeans ni aku tak jual. Sebab aku beli untuk pakai sendiri.

Kedua, hari tu aku jual sebab seluar tu melekap sangat kat peha aku. Aku tak ambik untung lansung pun. Camana aku beli, camtu jugak la aku jual balik sebab aku just nak let go seluar tu je. Transport of cos la korang kena bayar.

Ketiga, aku bawak masuk seluar ni sekali harung dengan kit-kit makmal. Dah alang-alang ada shipment tu so aku sekalikan je. Jadi freight charges tu kira waive la sebab berapa berat sangat pun kalau takat nak pakai sendiri.

But since ramai yang request nak seluar yang sama, ok.
Aku boleh bawakkan masuk this skinny jeans untuk korang. Kira macam korang kirim kat aku je. Aku tak markup harga. Dan takde return-return ye sebab aku bukan bawak masuk stok. Cuma postage untuk aku pos ke korang kena la bayor. Don't worry, aku dah 2 kali bawak masuk seluar ni, so far seluar ni aku selesa and ok je aku pakai. Konfem bergaya dan pueh hati.

Flow dia cenggini....

Next week aku akan place order kit-kit and reagent aku. Aku punya shipment ada fix volume. Jadi, aku dah hitung-hitung tadi, aku cuma boleh masuk 50pcs skinny jeans je supaya korang takyah bayar untuk freight charges. Kira freight charges to company aku tanggung la. Aku belanja la sekali-sekala (memang sekali ni je la jawabnya aku belanja. Kahhhh!). Tetapi shipment aku consolidate dengan Singapore punya office (aku dengan sorang lagi distributor molecular products kat Singapore share-share freight charges so idak le mahal sangat membayornya. Gila okeh freight alone kengkadang sampai USD3000. Cirit nak bayor sorang). Jadi, disebabkan consolidate, parcel akan stop kat Singapore dulu. Nanti lepas Singapore ambik kit-kit dorang, dorang akan re-pack the balance untuk FEDEX-kan ke Malaysia (aku punya barang). So seluar tu akan sampai maybe 10-12 days after aku place order. So kena tunggu sikit la ye. Kata nak cheap-cheap price one. Tapi, kalau cepat sampai, aku akan bagitau.

Harga adelah harga beli RM58 (sama price mcm aku let gi seluar aku dulu).
Kalau beli sehelai sila add another RM10 untuk transport. Kalau beli more than 1, nanti aku bagitau berapa transport.

Apa-apa pun kena email aku : aveo757[at]yahoo[dot]com.
Tarikh akhir place order adelah 22 Nov 2012 (Khamis) sebab Jumaat tu aku nak submit PO.
Harga : RM58/pc

Sila pilih :




























posted by aveo757 @ 11:24 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER