walk on wings, tread in air: Big Saver! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


BELI GREENAARD
TESTIMONI GREENAARD
CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING

 reading

Big Saver!
2012-10-22

 


Tak sampai hati aku baca email-email yang dok tanya bila aku nak buat promotion Ephyra.
Agak 'sakit' jugak la kan sebenarnya harga RM228/box sekarang kan? Ada yang tanya apesal meloncat jauh sangat harga dia.

Cenggini anak-anak.
Harga Ephyra ni memang RM228/box semenjak azali lagi.
Tapi disebabkan kita nak perkenalkan Ephyra kepada semua, jadi kita bagi harga introduction RM198/box. Kebetulan dah nak puasa masa tu, jadi Ephyra melajakkan harga promosi tu sehingga ke selepas raya. Ha, tak cukup-cukup lagi promosi?


Sebab tu aku lancarkan harga runtuh RM185/kotak dulu supaya korang boleh simpan stock. At least takde la terkejut sangat sedap-sedap harga RM198 bulan ni, alih-alih bulan depan RM228. Tapi atas rasa belas kasihan yang amat tebal dalam diri, baiklah, buah biadara hamba lurutkan.

Start dari hari ni sampai 26th October (Jemahat) nanti, aku turunkan harga dari RM228 kepada RM200 sekotak dengan syarat pembelian haruslah melebihi sekotak. Maknanya, minimum purchase adelah RM400. Ok la tu kan, dulu RM198, now RM200. Dua hengget je beza. Actually today dah ada customer yang beli dengan harga promo baru sebab kebetulan dia request so aku pun suggest ambik promo deal ni.

Akan tetapiiiiiiiiii....

Oh, mesti ada tapiiii. Mana boleh takde tapi.
Memandangkan ini promosi yang singkat, jadi sila hantar dulu order kepada aku kat aveo757[at]yahoo[dot]com, Ephyra akan aku pos next week sekaligus. Ini adelah kerana esok aku out of office, Rabu aku dah balik Tganu. So plis send your order now. Sehingga Jemahat je ok?

Cepat grab sementara aku tengah baik ni. Kang aku tarik balik kanggggg.


posted by aveo757 @ 9:11 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER