walk on wings, tread in air: Iklan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Iklan
2012-06-19
Iklan 1



Jersey ni semua original, letting go half the price.Memang  beli as collectors item.
ORIGINAL LIVERPOOL JERSEY
Excellent condition, worn once.
Letting go at RM140 each(negotiable)
Direct contact : dinie 0149718425
Looking for quick buyer.




Iklan 2

From: Norlaili bin Ahmad Kabir
To: "aveo757@yahoo.com"
Sent: Wednesday, June 6, 2012 8:41 PM
Subject: Rumah sewa penang

Assalamualaikum Kak Di,
Saya nak minta tolong Kak di kalau boleh. Saya tahu ramai yang baca celoteh Kak Di kat blog (termasuk la saya). Saya baru start keje di USM. Saya tengah carik rumah sewa. Tk tahu dah nak tengok di mana. Di mudah sudah, forum sudah, 7E pun sudah. Semuanya luar budget saya. Saya baru pindah Penang dari KL, so takde ramai kawan kat sini nak mintak tolong. Ini detail saya kalau kak di boleh tolong siarkan di blog. Saya mencari rumah sewa di sekitar USM. Apartment untuk single perempuan. Jika anda ada rumah untuk di sewa. hubungi saya melalui email di norlailikabir@usm.my Terima kasih Kak di.





Iklan 3


New Jimmy Choo for sale.
Sangat baru, tak pernah pakai, beli on April 2012.
Metallic Gold, Size 37.
Harga beli: SGD 1899
(Selling price is highly negotiable)
For more details kindly email to faralamode@gmail.com

posted by aveo757 @ 9:10 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER