walk on wings, tread in air: Readers, meh tolong budak ni nak blaja. <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Readers, meh tolong budak ni nak blaja.
2012-03-29
Ni sticky post sampai 2 April.
Kalau nak baca entry baru belah-belah bawah. Tu pun kalau ada :)



From: wilda khazis
To: aveo757@yahoo.com
Sent: Thursday, March 29, 2012 1:45 PM
Subject: Nak minta bantuan akak war-warkan tentang questionnaire


Assalamualaikum kak, saya wildawati khazis, student part time mba dari unimap. 

saya perlu dapatkan 200++ respondent utk questionnaire saya ni, jadi saya harap akak boleh tolong iklankan di blog akak. Akak boleh tgk questionnairenya di link ni. saya ada letakkan cover letter sekali :)

Untuk memudahkan, akak x pyh karang apa2, just upload je gmbr2 ikut turutan a,b,c,d. gambar2 tu saya paksa diri lukis demi memujuk lebih ramai org menjawab. questionnaire ni valid instrument so x dpt saya pandai2 alter jadi pendek, jadi kepada sesiapa yg sudi jawab saya akan poskn sedikit saguhati..saya tahu bukan mudah nk habiskan questionnaire tu :)


tempoh questionnaire adalah harini sehingga 2 april (5 hari). saya cuba nasib je ni kak, kalo sempat akak letak di blog akak, alhamdulillah, kalau tak pun xpela saya pasrah. 


terima kasih kak!! :)
wildawati.









posted by aveo757 @ 1:57 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER