walk on wings, tread in air: Beza dia <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Beza dia
2012-03-29
Kepada yang order Shawl 7 (printed shawl), aku ada bagitau kepada yang berkenaan bahawa ada shawl kaler baru factory hantar kat aku sebab shawl F55 tak cukup 4 helai. Tapi aku tak sempat nak advertise, main ambik je gamba pastu tepek kat email. Ujung-ujung shawl tu dah tinggal sehelai.



Shawl dia kaler pink macam ni.
Same design macam shawl range F55, F54,... (butterfly) tapi kaler pink ni hari tu aku tak advertise kat blog sebab kaler ni belum ada. Shawl ni ada sehelai je lagi sebab sehelai aku dah pakai. Aku kan gila kaler pink. So, kalau ada yang berkenan this one, email aku ok? Tapi mungkin aku tak sempat nak deliver today sebab aku masuk opis kejap je ni, sat lagi aku dah nak outstation.



Yang ni pulak shawl dalam range SHAWL 8 yang masih ada.
Aku ambik gambar macam ni sebab gambar yang hari tu bila dah masuk laptop the blue shawls semua nampak macam kaler lebih kurang, apa kena ntah. So aku susun macam ni so that korang boleh tengok apa beza setiap kaler sebab ada budak beli shawl AD5 tanya apa beza AD5 dengan AD11. Padahal AD5 tu ada kaler hijau-hijau sikit and AD11 tu ada kaler purple sikit but bila ambik gamba semua nam pak biru. Kamera cap ayam betul. Bila dah atur macam ni baru nampak beza kaler dia.


Tapi kaler burgundy (4 dari kiri) baru je selesai 10 minit yang lepas.
AD7 (yang kaler purple and green) hari tu aku kira macam dah habis, malam tadi aku tengok ada lagi sehelai, so kepada yang request AD7 tapi aku kata dah sold out tu boleh la hantar request sekali lagi :)

Ok, nak buat keje.
posted by aveo757 @ 9:43 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER