walk on wings, tread in air: Poisonous Remedy <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Poisonous Remedy
2011-10-04
Sape dengar HotFM Sabtu lepas 11pm-12am slot Kita Punya!..?

Aku tak tau la sehingga entry ni di-publish, orang tua dua orang kat rumah tu tau ke tak Ibal ni dah release lagu.
Aku tau Ibal pernah join a few bands and penah join gig kat mana-mana ntah.
Aku kan yang cuci bontot dia dulu, of cos 'air tangan' aku ni dia kenang sampai bila-bila. Jadi apa yang dia buat mesti dia akan bagitau aku.
So last 2 weeks dia sms HotFM dah dengar lagu dia and mintak dia datang kat MediaPrima. Masa tu aku just hangguk hangguk je kepala.

Sabtu lepas tengah aku siapkan gubahan hantaran sepupu aku, Ibal sms 'Kak, lagu aku keluar HotFM jap lagi'.

Aku suruh dia sms aku balik if betul-betul on air.
Tapi henfon aku bateri out la pulak, so aku tak dapat mesej dari dia.
Sian adik aku, aku cuma dapat smsm dia 'Dah on air now', esok paginya.
Kesian kau kan.
Adik beria-ia nak akak dengar. Akak cam haram.

Interview dengan one of the member of the band.



Bukan Ibal yang nyanyi.
Ibal bassist je, dok tepi-tepi kat blakang.
Yang hensem-hensem je layak dok depan.

Tapi lagu and lirik Ibal buat cuma arrangement gitar dia pass kat kawan dia.

Semacam je lirik kau ni Bal..

Poisonous Remedy mintak jasa baik korang untuk LIKE FB Page diorang sebab dengan "LIKE" tu akan membolehkan diorang main at big event like Astro or Hitz. Klik link bawah ni :


Poisonous Remedy was formed early 2011 by two founding members of the band namely AYAM (bass and backing vocals) and DIN (drums). The idea of forming this band came across after AYAM and DIN’s former band which was called 6th in Line was disbanded. In searching for the lead vocalist of the band, DIN suggested a friend of him (RURU) to AYAM to become the front man of the band. Realizing the band was still in search of guitarists, RURU recommended KICAP, who happens to be his office mate to AYAM and DIN. After spending a couple of months jamming and writing songs, the line-up of the band was finally completed when SANI (a friend of KICAP) joined the band as a guitarist and keyboardist. This 5-piece band consists of passionate and ambitious music enthusiasts who come from various backgrounds and musical influences which very much contribute or influence the music style of Poisonous Remedy.

The name Poisonous Remedy was inspired by RURU and DIN. The significance behind the name is to convey the contrasting element in our lives, which is positive and negative. The word ‘poisonous’ symbolizes negative element while the word ‘Remedy’ represents positive element. The band intends to portray the positive and negative aspects, situation, experience, etc. in our lives through their songs whether through lyrics or the theme of a song.


Poisonous Remedy is a modern rock band with elements of 80's rock. As a band, we intend to explore our talents, spread our material to all music lovers and hopefully be able to create our own brand of modern rock in future

Anyone interested, for Booking/Contact Person/Press :

019 2699001 (Ayam)
012 2110228 (Din)
012 4419428 (Kicap)
013 3707160 (Ruru)
012 6082432 (Sani)

or email to poisonous.remedy@yahoo.com

AYAM


ANAK SEDARA AYAM



ANAK BURUNG


BURUNG TUA



BURUNG MERAK.

Ewahhhhhh.
Nak lawa ajeeee.

*objek yang difokuskan adelah shawl pemberian Najlah Ishak sebenarnya*

posted by aveo757 @ 10:52 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER