walk on wings, tread in air: Makan taik <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_HOSTED\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://www.dianaishak.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://www.dianaishak.com/\46blogFollowUrl\75https://plus.google.com/108023594649590263359\46vt\758062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

walk on wings, tread in air

HIGHLIGHTS

FLEUR by MRS HIM

EPHYRA, TIMELESS BEAUTY


To purchase, kindly contact : aveo757@yahoo.com


TESTIMONI EPHYRA

FOOD

BEAUTY AND HEALTHCARE
FASHION
 

OOHMYBAGS
OTHERS

OOMORI
Makan taik
October 17, 2011

Ramai rasanya yang dah pernah tengok clip ni or baca any artikel pasal SHIT BURGER ni.

Kot ye la dunia menghadapi krisis makanan takkan la sampai nak buat artificial meat dari taik manusia kotttt. Setau aku, kerbau pendek je yang makan taik sendiri. Takkan nak samakan manusia dengan kerbau pendek.

Aku pernah makan artificial meat kat Vege Restaurant.
Semua meat kat situ berasal dari kacang soya.
Sebijik sebijan rasa daging.
Ok je.
Takde hal pun aku rasa manusia nak makan artificial food as long as sumber dia dari benda yang patut dimakan.

Adekah taik itu sebagai satu sumber yang patut dimakan?

Dah buang tu buang je la.
Yang kau nak extract balik untuk dikitar semula kenapa??
Mengapa mesti najis?????

Saintis ni cakap, terlampau banyak najis kat loji and najis-najis ni semua ada kandungan protein yang tinggi.

SO????

Kalau kandungan protein dia tinggi maka haruskah kita jangan membazirkan protein tu lantas memproses balik untuk dimakan semula??
Biar yang senonoh sikit boleh?
Lain la kalau protein laki aku.
Itu memang jangan dibazirkan. Eh.

Nenek aku pesan makan mencangkung tu kurang sopan.
Kalau makan taik tu dah kira kuang hajar sangat!
Tak kira la taik tu dah diproses ke, dicuci dengan air suling ke, dua kali pemeringkatan ke, yang aku tau daging itu adelah ex-taik!

Aku forwardkan video ni kat kawan lelaki aku.

10 minit  lepas tu dia reply email aku balik "Eleh, macam tak biasa makan taik hidung".

Sialpalis.
posted by aveo757 @ 10:35 AM  
Newer›  ‹Older


MY FACEBOOK
GET UPDATES
ADS
MY PROFILE

Name: aveo757
Home:
About Me: Yes, I am Diana Ishak.
Yes, you are right, I am also known as Green Apple.


See my complete profile
TRAFFIC
POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST (dropdown menu)
MY TRAVEL DIARY
MY READING
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER