walk on wings, tread in air: Makan taik <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\07532934260\46blogName\75walk+on+wings,+tread+in+air\46publishMode\75PUBLISH_MODE_HOSTED\46navbarType\75BLUE\46layoutType\75CLASSIC\46searchRoot\75http://www.dianaishak.com/search\46blogLocale\75en\46v\0752\46homepageUrl\75http://www.dianaishak.com/\46blogFollowUrl\75https://plus.google.com/108023594649590263359\46vt\758062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


CONTACT ME

aveo757@yahoo.com
See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Makan taik
2011-10-17

Ramai rasanya yang dah pernah tengok clip ni or baca any artikel pasal SHIT BURGER ni.

Kot ye la dunia menghadapi krisis makanan takkan la sampai nak buat artificial meat dari taik manusia kotttt. Setau aku, kerbau pendek je yang makan taik sendiri. Takkan nak samakan manusia dengan kerbau pendek.

Aku pernah makan artificial meat kat Vege Restaurant.
Semua meat kat situ berasal dari kacang soya.
Sebijik sebijan rasa daging.
Ok je.
Takde hal pun aku rasa manusia nak makan artificial food as long as sumber dia dari benda yang patut dimakan.

Adekah taik itu sebagai satu sumber yang patut dimakan?

Dah buang tu buang je la.
Yang kau nak extract balik untuk dikitar semula kenapa??
Mengapa mesti najis?????

Saintis ni cakap, terlampau banyak najis kat loji and najis-najis ni semua ada kandungan protein yang tinggi.

SO????

Kalau kandungan protein dia tinggi maka haruskah kita jangan membazirkan protein tu lantas memproses balik untuk dimakan semula??
Biar yang senonoh sikit boleh?
Lain la kalau protein laki aku.
Itu memang jangan dibazirkan. Eh.

Nenek aku pesan makan mencangkung tu kurang sopan.
Kalau makan taik tu dah kira kuang hajar sangat!
Tak kira la taik tu dah diproses ke, dicuci dengan air suling ke, dua kali pemeringkatan ke, yang aku tau daging itu adelah ex-taik!

Aku forwardkan video ni kat kawan lelaki aku.

10 minit  lepas tu dia reply email aku balik "Eleh, macam tak biasa makan taik hidung".

Sialpalis.
posted by aveo757 @ 10:35 AM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

ONLINE SHOP

MEDIA CHANNELS




ADS
POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER