walk on wings, tread in air: Aku tak menyesal! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Aku tak menyesal!
2011-10-04
Ni namanya advertorial. Untuk entry yang baru, scroll bawah.


Finally 6 weeks "Olay Skin Breakthorugh Challenge" dah sampai ke penghujung.
Those yang follow perjalanan challenge aku and Filla melalui blog ni mesti tau yang kitorang sangat-sangat puas hati. Yang dah try "Olay" saja yang tau betapa satisfied-nya diri bila tengok ada perubahan pada muka.


Kalau dulu nak pegi first skin test, masing-masing risau je.
Nak je aku cakap kat pakar yang check kulit aku tu, bagi je la markah berdasarkan apa yang ko nampak dengan mata kasar. Takyah la susah-susah nak letak probe kat muka aku, kang baik-baik aku dapat markah terus tak dapat lansung. Ngeri okkk kulit aku dulu kemelekitannya berada pada paras bahaya.

Ingat lagi masa aku call Filla malam sebelum nak pergi tu...

Filla : Eshhh, ko jangan Di. Terperanjat "Olay" tengok muka aku kang. Muka aku ni indah khabar dari rupa tau tak?


Aku : Ha'ah, muka kau je la yang indah khabar? Abis muka aku ni khabar baik sangat la?



Aku and Filla masa check skin di penghujung challenge.
Masa ni kitorang yang tak sabar-sabar nak suruh pakar ni check. Teruja nak tengok result!





Berdasarkan feedback yang aku baca kat FB Olay Malaysia and pengalaman sendiri guna "Olay Regenerist" selama 6 minggu, aku sendiri puas hati. Lagi rasa puas bila orang tegur kulit kau nampak lagi berseri.

Klik sini untuk baca feedback dorang :

 



Tak ramai yang percaya aku just pakai "Olay".
Aku cakap "JUST" tu sebab toksah kata orang lain la, aku dulu pun skeptikal dengan pharmacy product ni. Walaupun aku pun pakai barang-barang kat Guardian and Watson, tapi readers blog ni tau dulu aku pakai skincare product apa. Now, bila diri sendiri yang nampak keberkesanannya, lepas ni takyah la aku gigih nak buat muka stylo depan kaunter brand-brand yang gempak semata-mata nak pancing sales-sales kerek melayan aku.



Dari kerana mataaaaa.......auww!


Ni ada email dari salah seorang pengguna "Olay", dia email direct pada aku. Aku rasa pengalaman dia ni menarik untuk aku share kat korang :


Aku rasa budak ni sangat-sangat puas hati sebab tu dia berani email aku personally untuk share pengalaman dia, at the same time nak bagi keyakinan kat korang untuk sama-sama try "Olay".


Baiklah, di sini saya ingin menunjukkan sesuatu kepada anda yang saya sayangi...eceh!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tarik napasssssssssssssssssssssssss
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lepassssssssssssssss
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tumpukan perhatian anda ke sini
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dipertontonkan buat pertama kalinya!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



LIHATLAH DUNIA!!!!
AKU TAK MENYESAL GUNA "OLAY"!
(sambil mengangkat cream "Olay" tinggi-tinggi)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

THANK YOU, "OLAY"!
posted by aveo757 @ 10:54 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER