walk on wings, tread in air: XPLAY HITS JB & KK! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


XPLAY HITS JB & KK!
2011-09-23
INI ENTRY ADVERTORIAL JUGAK. SCROLL BAWAH LAGI...



 
Before puasa dulu aku ada attend XPlay kat Opera Sunway Piramid kan.

Ok, kali ni Xplay akan gegarkan JB and KK pulak.
So orang-orang JB and KK dan sekitarnya kalau nak rasa macamana gegarnya Xplay, boleh ke sana Sabtu ni. And of course Xplay ni akan lebih gempak dari Xplay kat Opera Sunway Piramid yang lepas (mana ada orang buat event lagi tak best dari yang earlier kan, ye dak?)

Kalau nak join Xplay kat JB, event dia kat sini :

XPLAY, Johor Bahru
Date : 24 September 2011
Time : 7pm till late night
Venue : Cabana Club, Johor Bahru


DJ Shar.K, DJ Benz and DJ Ken

DJ Shar.K tu international DJ Xplay bawak all away from Russia. Dia ni bukan setakat DJ tapi actress jugak. Kira celebriti la ni. Patut la aku tengok lawa.


Those yang nak pegi Xplay KK, tempat dia kat sini :

XPLAY, Kota Kinabalu
Date : 8 October 2011
Time : 7pm till late night
Venue : Bed Club, Kota Kinabalu


DJ Shy (the cun lady), MC Vibe & DJ Point (2 gamba kecik kat tengah) and DJ Nuold


Walaupun event ini adelah FREE, tapi korang takleh main terjah je ye.
Nak masuk kalu, kena pergi kat XPAX FB Page, “Like” the page pastu register untuk dapatkan FREE pass.

Tak susah kan?

Apadia?

Tak clear?

Cengginiiiiiiii...

1. Mula-mula gi SINI, pastu LIKE page tu.
2. Lepas LIKE, check out XPLAY application yang ada kat page tu.
3. Pilih lokasi XPLAY yang ko nak join. Samada JB or KK.
4. Pastu register dan dapatkan 1 FREE pass!
5. Pastikan print dan tunjukan e-mail confirmation masa nak masuk club nanti.

Tapi, kalau ko nak dapatkan VIP pass macam aku dulu, boleh lepak-lepak kat satu sudut yang berasingan, pastu boleh minum air free tanpa had, kekdahnya :

1. Register guna SMS. Send 'Xplay' to 28881 dan reload RM50.

Tu je, and korang akan dapat :

1. 2 FREE pass.
2. 2 VIP vouchers (ni penting untuk bolehkan ko redeem free flow drink wrist band)
3. Berpeluang untuk menang VIP treatment iaitu VXP Table + 5 frens boleh join sekali. (untuk VIP treatment ni ada 3 cabutan, maknanya akan ada 3 pemenang)

Paham sudahhhhhh?

Ayomak gesek gooooooooooooo!

posted by aveo757 @ 2:00 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER