walk on wings, tread in air: Surat cinta <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Surat cinta
2011-09-12
Pagi tadi as ussual Redza akan breakfast sosej, scramble egg and roti kalau coco crunch dah habis. Tapi semalam gi Giant aku lupa beli telur. Telur kat rumah pulak tinggal sebijik je (kalau tak campur dengan telur-telur penyu yang lain). Dia dah ingatkan aku 'Ma, nanti beli telur tau, esok Ija nak breakfast takde telo'.

Tapi semalam aku buat cekodok udang pakai telur yang tinggal sebijik tu. Terlupa lansung yang Redza nak breakfast telur pagi ni.

Bila dah pagi ni baru aku teringat pasal telur and bajet mesti Redza mengamuk. Dia ni memang kuat mengamuk. Punnnnnnnnnnnn macam bapak dia jugak.

Tapi elok je la pulak dia makan apa yang ada, then terus pegi skolah.
Fuhhh lega!
Dalam hati aku cakap, alhamdulillah. Ada jugak perangai dia yang ikut perangai aku, jenis tak kisah makan apa je belasah. Selama ni memang sahih ikut perangai bapak dia.

Kalau makan nasik tak nak kuah.
Makan lauk yang goreng-goreng je.
Suka ratah meggi.
Taknak share barang.
Segan/pemalu ngan orang.


Tu semua perangai bapak dia la tu.

Bila tadi dia macam tak kisah menu dia tak lengkap, aku macam bersyukur ada jugak ciri-ciri aku jatuh kat dia.

Settle semua kat bawah, aku naik atas nak mandi.
Kat side table, aku tengok ada kertas.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Dem!.

Dah pandai main letak-letak note pulakkkkkkk.
Again, another perangai bapak dia! Kalau bengang dengan aku tapi taknak bertekak, En Wan akan letakkan note.

So...aku serender.
posted by aveo757 @ 12:52 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER