walk on wings, tread in air: 12 September <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


12 September
2011-09-07




Aku heran apa kena-mengenanya Hari Raya dengan Leslie Cheung in Concert kat Astro Fiesta????

Puas aku pikir.

Last-last aku dapat.












Because birthday Leslie is on this 12 September!


Maka 12 September nanti aku nak cuti.
Nak lepak-lepak kat rumah layan DVD Leslie.

Hari tu masa layan Konsert Leslie 1997 kat Fiesta, ada a few lagu dia yang aku boleh sing along sebab kawan aku pernah tuliskan aku lirik dia biar aku senang nak hafal.

Terpegun jap Redza tengok aku cakap cina.

Dalam toilet time mandi nga En Wan :

Ija : Pa, papa dengar tak mama boleh cakap cina?

En Wan : Bila?

Ija : Tadi dia nyanyi cina yang kat dalam tv tu.

En Wan : Ohhh.

Ija : Mama terer kan, Pa?

(laki aku mana boleh dengar anak dia puji aku kan, konfem ada counter attack punya)

En Wan : Mama tu dulu cina.

Ija : Oh, cina pun ada yang itam ye, Pa?


...dan tak perlula kot aku explain tindakbalas En Wan kan. Dia punya gelak tu memang menyakitkan hati. Gelak yang sengaja dibahak-bahakkan kuat-kuat siap ada wuhuuuu wuhuuuuu wuhuuuuuu dari dalam shower.

Lanch.

posted by aveo757 @ 6:16 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER