walk on wings, tread in air: Sup ***** <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Sup *****
2011-07-04



Orang nak meniaga kau pun nak meniaga tapiiiiiiiiiiiiii.

Aku ngan En Wan gi makan kat satu kedai area Shah Alam nama Lenggong ke apa ntah.
En Wan kata dia suka makan kueytiaw kerang kat sini, best la sangatttttt.

Aku takde rasa nak makan, maka meng-order sup daging without nasi (motif nak mention taknak nasik bagai??).

Kuetiaw En Wan lagi sesdudu nak habis, aku punya sup daging tak sampai-sampai lagi. Apekelembabnya ni??!!

Aku : Kak, mana sup daging saya? Dia makan dah nak habis ni, saya punya sup tak sampai-sampai.

Kakak : Sup apa dik?

Aku : Sup daging.

(gi dapur)

Bawak keluar sup aku, letak atas meja.


Ok.
Now you tell me apekah tajuk sup ini?

Macam cihibai.

Aku ni bukan baru sebulan kenal sup daging okkk.
Dah tigo ploh ompek tahun dah makan sup daging, jangan la nak kencing aku pasal sup-sup ni.

Aku : Kak, saya mintak sup daging. Ni sup tulang.

Kakak : Eh, sup daging la tu.

Aku : Haaa??? Ni sup tulang la kak.

Kakak : Kita kat sini panggil tu sup daging.


Aku ngan En Wan pandang sama sendiri.


Aku : Oh ye ke??? Apesal tak bawak sup ayam je terus? Ayam pun sejenis daging gak kan?



Kakak tu sengih-sengih je depan aku.
Ko ingat aku buat kelakar ke???

Terus aku takde selera nak makan.
Terasa diri menjadi amat bodoh makan di kedai yang sangattttttttttttttttt $%^&$^&$!!!!!
Sup daging ngan sup tulang pun tak tau beza. Tapi nak meniaga. Tapi bangang.

Ni bukan apa.
Agaknya dia terlupa nak buatkan sup daging aku, terus la buat cerita sup tulang sup daging sama. Kalau betul dua sup ni sama, apesal dua-dua ada kat menu kau??

Bodoh gila kau kan?


posted by aveo757 @ 3:18 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER