walk on wings, tread in air: Settle! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Settle!
2011-05-17
*gambar-gambar di sini adelah Green Apple sebelum berhijab*


Akhirnya En Wan tau jugak pasal beg Jurulatih aku.

Malam tu jugak En Wan dah booked tiket tengok KONGSI.
Dan aku pulak tergedik-gedik nak pakai Coach Denim tu. Konon nak matching kan la, malam tu aku pakai blue jeans, ngan shawl kaler blue gak. So pada PERASAN aku, kalau pakai dengan beg denim tu mesti aku paling vogey the vass dalam panggung (dalam panggung tu lampu bukak la??)

Paper bag tu aku sorok dalam almari baju kat guest room.
Almari tu sebenarnya tempat aku letak baju-baju yang jarang pakai, termasuklah baju-baju En Wan.

Gila punya terlupa yang malam tu nak gi tengok movie. Sweater En Wan semua dalam almari tu. Aku actually dah asingkan siap-siap sweater yang aku bajet dia akan pakai malam nanti. Sekali dia nak pakai yang lain!

Masa dia masuk guest room pilih sweater, aku dah cuak gila tahap menggeletar lutut. Series aku tak tipu. Nak ambik result SPM pun tak cuak macam ni okkk.
Aku selitkan paperbag tu kat shelf paling atas. Kalau takde baju-baju yang bresangkut memang konfem nampak paperbag tu. But baju-baju yang bersangkut gila banyak so the paperbag macam sikit tersorok.

Walau tersorok, aku tetap cuak.
Boleh la pulak En Wan ni gi belek-belek semua baju yang bergantung dalam tu, siap selak salai-selai.
Oh Godddddd.
Aku yang tengah mengintai dari masturbate, eh, masterbedroom senyapkan diri je. Aku tunggu je dia nak menjerit panggil aku.

Tapi dia tak nampak the paperbag!!!
Hahahahahahhahahahhh.

Kau tau tak dia punya feeling lepas En Wan tarik sweater and tutup almari tu macam kau tengah menyorok bawah katil nampak kaki perompak berjalan dalam bilik kau sambil carik-carik kau tapi tak jumpa and dia blah. Ha, macam tu la perasaanya. Macam FUHHHHHHHHHHH!

Aku cepat-cepat turun hall dengan bawak beg denim tapi beg tu aku letak atas sofa and timpakan dengan throw kusyen (macam teruk sangat kan aku punya kes ni padahal beli beg tangan je. Tapi dia punya gabra tu macam seludup ganja).

...dan En Wan pun turun ke hall.

Masa banyak lagi so dia nak main-main dengan Rayyan dulu.
Ambik Rayyan dari aku and dia bawak pi main hall and duduk betul-betulllllllllllllllll tepi throw kusyen tu!

Berpeluh siallllllllllllllllll.

Seb baik dia tak alih the kusyen but dia baringkan Rayyan atas kusyen tu.
Aku yang kat depan TV ni dah tak tentu arah.
Kejap-kejap aku tukar channel.

Dalam kereta pun dia tak perasan lagi.
Aku berjalan kuar kereta masuk mall pun dia tak perasan lagi.

Masa aku beratur beli pop corn, dia duduk kat tepi.
Sekali aku nampak dia terbeliakkan mata kat beg aku sambil mulut dia 'Haaaaaa??????'.
Pastu dia angkat sebelah kening sambil semacam mintak explanation.
Mesti dalam kepala dia 'Macamana aku leh gagal ni???'

Masa ni aku takleh tahan gelak.
Tadi aku takut.
Bila dia dah perasan the beg and aku nampak reaksi dia macam 'Eh apesal ko boleh ada beg tu?? Mana ko dapat?', aku tergelak.
Gelak sebab 'Hahahaha, ko pegang segala kad-kad aku pun aku tetap boleh beliiiiiiiiiiiiiiiii'.

Tapi surpisingly dia tak marah (or maybe segan nak sound aku kat public), cuma dia berkali-kali tanya 'Berapa ni??'.

Aku nak je jawab 'Berapa apa? Berapa bijik?'

Oh, tak sesuaiii.
Tak sesuai buat confession skarang.
Kena layan movie dulu.

Sampai rumah dia tanya tapi aku jawab 'Ada laaa. Abang penah belikan Di Coach, abang tau la anggaran dia berapa'.

Still tak bagitau aku ada 2 bijik lagi lam lemari ni.

Malam tu aku takleh tidur.
Gelisah gila.
Terpusing-pusing atas katil sampai pagi.

Lepas mandi tu dia tanya :

En Wan : Awak ni kenapa yang gelisah je dari semalam?

Aku : Bang, Di nak cakap sumthing ni. Abang jangan marah.

En Wan : Hmm..cakaplah.

Masa ni dia tengah menfadap cermin sambil butang baju.

Aku : Beg Coach tu kannnnn....

En Wan : (senyap)

Aku : Bang...beg Coach tu kannnnn...

En Wan : Hmmmmm..

Aku : Sebenarnya Di beli 3 bijik (masa aku cakap ni aku tutup telinga siap-siap sebagai persediaan kot-kot dia nak tengking aku. Kuat woooo kalau dia pekik).

...tapi dia tak pekik.

Instead, dia senyum sambil pandang cermin "Dah agak dah...".

Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Dia tak marah pun!!
Melompat-lompat aku kejap.


Tak sangka dia suka semua beg yang aku beli.
Suka suka suka suka!

Malam tu masa aku tengah belek-belek semua beg dia tanya 'Apesal suka beli beg besar-besar? Bukannya isi pampers pun dalam tu'.

'Senang. Cop, cekbook, jurnal, sample kit, koyok, gula-gula, pad, panties semua leh sumbat kat dalam. Ni pun tak cukup besar ni. Kalau boleh nak carik yang besar lagi'.

'Pakai je beg tu, boleh masukkan Rayyan terus kat dalam. Coach jugak tu'.








Memang la besar, tapi buruk sangat perangai kalau pakai beg "Coach" ni gi keje okkkkkk.


posted by aveo757 @ 4:06 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER