walk on wings, tread in air: Sleng <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Sleng
2011-04-21



Oh yes, baru aku teringat satu kejadian kat Pavillion beberapa bulan lepas.
Memang tu je pun sekali aku jejak Pavi.

Dia punya tandas umangaiiii gila cantek siap bersofa bagai kat dalam tu.
Aku first time masuk, tersangatlahhhhh jakun.
Walaupun aku cover-cover tapi terserlah jugak kejakunan tu sebab mata aku melilau pandang tandas tu atas bawah.
Pulak tu aku bawak masuk Redza sekali sebab dia pun nak kencing gak. Si Redza pun sama gak terkinja-kinja 'Ma, cantik kan Ma? Cantik kan?'.

Ada sorang lady kat dalam tu dengan anak laki dia gak lebih kurang baya Redza gak. Malay.
Tengah bersandar kat sofa sambil menngadap henfon.

Pastu anak dia kuar dari toilet.

Dia : Wash your hands?

Anak : Dah.

Dia : Dah flash?

Anak : (diam)

Dia : Have you flashed?

Anak : Pam ke? Dah!

Ha, betul pun cakap anak kau.
Kan ke senang kau sebut 'Dah pam ke belum?'
Walaupun bunyiknya gila kampung, at least ok lah dari bajet nak cakap omputih tapi gagal.

Ni mesti kes tak penah-penah cakap omputih ngan anak kat rumah, masuk je Pavi terus transform kekdahnya.

Dalam hati aku, errr...FLASH??

Did you really mean that? Aku nak tumpang flash sekali boleh?



FLUSH la kak, FLUSH!
Jangan la sleng sangat.
Tau la akak feeling-feeling AMAREKA masuk Pavi.


posted by aveo757 @ 10:36 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER