walk on wings, tread in air: Jom!!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Jom!!!
2011-04-27



Kedai 1 : Barang muslimah


Jualan tutup kedai!!

Budak ni nak tutup kedai skarang, dia nak bukak supermarket terus (eh kuang hajar punya lawak. Tampa kang).

Antara barang-barang yang nak dilelong adelah :

1. shawl lycra 3 layer printed tu sumer nak tolak RM 7 je
2. shawl lycra 3 layer plain nak tolak RM 9.
3. baju-baju muslimah ada yang nak jual RM9 je.
4. dress-dress muslimah pun harga murah tak masuk akal.

Hilang akal tol budak ni jual murah gila.

Korang boleh ke sini


Kedai 2 : Barang baby



Budak ni lak baru nak start online bisnes, dia fokus kat barang-barang baby. Branded-branded like Avent, Leap Frog and Tommy Tippee.

Klik here


Kedai 3 : Educational Toys




Yang ni pulak dia jual barang-barang mainan yang berkonsepkan IQ. Boleh tahan payah gak aku tengok mainan-mainan ni semua. Tapi don't worry, mainan ni ikut age. So konfem budak-budak boleh buat punya.

Bagus la mainan-mainan kat sini. Aku ralit jap tengok, gatallllll j tangan nak meng-order. Kenapa la mak aku tak belikan aku mainan-mainan macam ni dulu? Kalau tak konfem aku dah jadi dokter skarang!

Klik sini



Kedai 4 : Pre-loved items





Sure menggelupur sorang-sorang nak masuk blog ni kan?
So aku takyah citer panjang-panjang.
Masuk sini




Ok yang ni bukan kedai, but dia nak let go dia punya BB 9700 sebab dia kata nak pakai duit sikit. Details :



warranty brightstar
complete set (charger, cabel,)
1G memory
casing (white)
transparent casing
screen protector

RM1200 nego.
saya mencari pembeli segera.
sms :010-8971297



OK, SEMUA BOLEH SERANGGGGGGGGGGGGG!!!
posted by aveo757 @ 3:33 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER