walk on wings, tread in air: Anda camwhore? Rentikanlah! (ingatan untuk diri sendiri jugak) <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Anda camwhore? Rentikanlah! (ingatan untuk diri sendiri jugak)
2011-03-02




Ada reader blog ni tengah buat promosi photoshoot. Dia hantar request ni 28 Januari, baru skarang aku nak buatkan.

Kau nak tolong ke, nak meranapkan bisnes orang ni Diana??

Takpe. Masih sempat lagi (cover diri sendiri).

This couple (laki bini) yang run the bisnes.
Husband dia tukang ambik gamba, dia errr...tukang promote the bisnes la kot.

Kalau ada sesape yang kebetulan nak kawen (aku tau ada 2-3 orang reader blog ni nak kawen dalam masa terdekat sebab diorang tanya kat mana Mek tempah baju nikah), boleh la contact budak ni.

Dia lagi specialized in outdoor shoot sebab suka natural lighting, but kalau korang nak indoor shoot pun rasanya takde masalah.

Boleh ke sini untuk tengok contoh gamba yang dorang dah shoot.

So far, diorang dah pernah pregnancy shoot, family shoot, birthday shoot. Newborn belum lagi. Tapi boleh try kalau korang nak.


posted by aveo757 @ 1:29 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER