walk on wings, tread in air: Promote <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Promote
2011-01-14




Someone bagi aku link ni.

Oi, gila cuak aku tengok orang dok tepek link blog aku merata-rata.
Ni kalau pihak berwajib baca ni konfemmmmmmmmmmm sodoqallahualazim blog gue.

Oh btw, aku baru balik dari outstation, sebab tu blog aku tak menjana sebarang aktiviti minggu ni, dicampur pulak dengan kebizian yang sedikit dan kemalasan yang berganda.

Oh, aku sedang mengambil mood untuk 'basuh' orang ni.
Kejap lagi ok?
Kasik aku habiskan baca paper dulu.
Tinggal 2 perkataan je lagi ni.

Adios.

posted by Diana Ishak @ 9:23 AM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER