walk on wings, tread in air: Promote <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Promote
2011-01-14




Someone bagi aku link ni.

Oi, gila cuak aku tengok orang dok tepek link blog aku merata-rata.
Ni kalau pihak berwajib baca ni konfemmmmmmmmmmm sodoqallahualazim blog gue.

Oh btw, aku baru balik dari outstation, sebab tu blog aku tak menjana sebarang aktiviti minggu ni, dicampur pulak dengan kebizian yang sedikit dan kemalasan yang berganda.

Oh, aku sedang mengambil mood untuk 'basuh' orang ni.
Kejap lagi ok?
Kasik aku habiskan baca paper dulu.
Tinggal 2 perkataan je lagi ni.

Adios.

posted by aveo757 @ 9:23 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER