walk on wings, tread in air: Terima kasih All <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Terima kasih All
2010-10-13
ASW semua,

Diana here lintas lansung dari atas katil dan bantal keras.

En Wan mintak aku sendiri update condition aku sebab dia kata ramai benar yang tanya. Terima kasih sebab concern pasal aku kat sini.

Firstly nak mintak maaf, sms-sms semua aku dapat baca tapi aku tak dibenarkan reply sebab En Wan taknak aku ter-engage dengan conversation yang berlanjutan sebab dia taknak aku stress. Tapi sebenarnya memang aku dah sedia stress dah ni sebab makanan kat sini sangattttttt lah berkhasiat sampai garam pun takde. Apa nak buat, sendiri carik penyakit. Masa ni jugaklah tekak aku terbayang betapa lazatnya french fries kalau singgah dalam mulut. Oh! Dem.

Dokter kata keadaan aku tak ok, tapi dia heran kenapa aku tak tunjuk any simptom yang tak sihat pada fizikal. Disebabkan simptom tu takde maka dorang susah nak decide apa nak buat. Disebabkan simptom tak keluar sangat, so dorang mintak aku bertahan sebab nak panjangkan usia baby dalam perut.

Alhamdulillah, jantung baby ok, baby dah start moving dengan banyak. Mak dia je yang dah macam zombie, dengan kaki mula bengkak, muka bengkak sikit (padahal gemuk), bibir dah pecah-pecah (letak vaseline pun takde efek), dizzy, pandangan pun dah start kabur. Tapi dokter kata memang ini semua expected simptom. Lagi banyak simptom keluar, lagi senang dorang nak buat decision.

Tapiiiii alhamdulillah, selera makan aku tak sangkut. Itu penting untuk baby. Aku ni apa aje la yang tak selera kan. Dalam pada takde garam pun, aku jugak yang abiskan makanan dulu. Abis tu, nak harap makanan apa lagi. orang lain siap bwkkan bini Mister Potato la, Twisties...aku ni hadap je la apa yang dia bagi.

Jap tadi specialist datang check dia cakap HPT and urine aku fluctuates balik. Macam tak berapa respond sangat dengan diet and ubat. So dia mintak ku bertahan sampai next Monday (tu pun kalau aku boleh bertahan la..). Tapi ventilator tetap dah stanby untuk aku. Aku pun tak tau la sape yang masuk dalam ventilator ni sok, aku ke baby. Gaya-gaya macam aku je bakal masuk ni.

Kalau nak ikutkan badan, memang tak kuat. Tapi aku kuatkan jugak hati untuk bagi baby strong.

Again, terima kasih kepada semua yang mendoakan aku and baby. Mintak maaf, aku tak boleh menerima sebarang visitor selain dari family members sebab aku rasa aku perlu rehat and aku tak cukup kuat berdepan dengan kawan-kawan. Nanti aku kejap-kejap menangis.

Bila dokter bagitau 'don't put too much hope...' airmata aku memang tak boleh stop. Tapi dokter ada pesan yang bond ibu dan baby boleh mengubah segalanya. Maybe itu je kekuatan aku sekarang.


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

posted by aveo757 @ 10:31 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER