walk on wings, tread in air: Last <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Last
2010-10-21



Kepada yang bertanyakan khabar aku kat sini, terima kasih.

Tapi sebolehnya aku taknak update apa-apa dah pasal sakit aku ni.
Sebab tu entry-entry aku dah tak menjurus ke arah cerita sakit-sakit.

Ni kira update terakhir pasal sakit la ok?

Uric acid reading increasing, Doctor kata tak sepatutnya increase sampai macam tu sekali sebab akan bahayakan baby.

Urine pun still ada albumin walaupun macam-macam dah dibuat, kencing aku sampai dah jadi lagi clear dari mineral water punnnnn, still ada albumin. Pinggang aku dah start sakit ni. Tak tau la apa nak jadi pasni....:(

HPT so far sejak semalam tak tinggi dah, maybe sebab dah start makan pill.
Tapi tak tau la esok lusa, sebab Doctor kata semua ni disebabkan keracunan uri. So anytime dia boleh naik balik.

Dokter bagitau aku akan kekal duduk sini sampai bersalin cuma tak tau bersalin bila, tapi konfem bersalin awal, bergantung pada keadaan aku. Setakat ni Dokter kata dia tengok aku still boleh bertahan. Tak tau la apa maksudnya dengan 'bertahan' tu.

Isnin depan diorang akan buat satu lagi scan and ambik darah lagi. Pastu tengok if berat baby dah cecah 1.5kg. Kalau aku tak ok, maybe next week la dorang bedah.

Ok tu je, update LAST pasal kesihatan aku.

posted by aveo757 @ 4:03 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER