walk on wings, tread in air: KON** <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


KON**
2010-08-05



Redza nyaris kena pelempang aku tengahari tadi.
Balik je skolah terus nak buat homework. Apa kena ntah. Selalunya dia layan kartun dulu.
Aku pulak tengah sibuk nak print-print documents. So agak menggelapu sikit la (aku ni apa benda la yang tak menggelabah kan??).


Ija : Ma, tolong draw konek.

Aku : Apa?

Ija : Draw konek.

Aku : Apaaaaaaaaaaa?? (masa ni aku dah jegilkan mata kat dia)

Ija : Mama ni tak dengar keeeeeeee. Ija nak mama tolong drawkan konek. Ija tak tau. Nanti teacher marah.

Aku : Apesal yang cikgu kau suruh draw konek pulak? Dah takde benda lain lagi nak ajar?

Ija : Mama tau ke tak tauuuuuuu?

Aku : Mama tak tau konek-konek ni. Ija draw sendiri. (hangin dah aku ni)

Ija : (start nangis)

Aku : Ija, ni kenapa?

Ija : Semorang tau draw konek, Ija draw tak cantik. Fren Ija funnykan (gelakkan) Ija.

Aku : Bak sini kertas.

(dan aku pun lukiskah gamba konek. Takyah la letak contoh lukisan tu kat sini eh?)

Ija : Apa ni??? Ini macam stick aje.

Aku : Eh, kau nak apa sebenarnya niiiiiiiiii???

Ija : Konek! Konek tu pompuan pakai.

Aku : Hah???? Pompuan pakai konek? (time ni aku dah terbayang dildo kah???)


Aku : Cuba Ija eja sikit camne spell konek.

Ija : K.O.R.N.E.T. Konek.


Pikir punya pikir shitttttttttttttt CORONET rupanya.
Patutlah dia kata perempuan yang pakai.

Yang mak dia ni pun satuuuuu, pekak. Budak tu cakap KORNET, aku pi dengar konek lah. Dildo lah.
Tau la laki takde 5 minggu, sampai kepala dah tak boleh ingat benda lainnnnnnn.

Mujur dia suruh aku yang tulis.
Kalau dia tanya 'Atukkk, drawkan Ija gamba konek?'.


Tak ke aku yang makan penampar pastu???

posted by aveo757 @ 3:52 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER