walk on wings, tread in air: Cookies <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Cookies
2010-08-02



Hari raya is just around the corner (padahal puasa pun belum).
Tapi tak salah plan awal-awal booking cookies.

Salah seorang pembaca blog ni telah dengan baik hati gila mengepos-lajukan kuih-kuih raya sekotak besar untuk aku rasa. (Oh ya, lupa nak bagitau, aku juga adelah penganalisis makanan). So, aku dah rasa semuaaaaaaaaaaa cookies-cookies buatan makciknya yang ada kat bawah ni.

Order dah dibuka sekarang, yang berminat nak beli, sila deal direct dengan : diawahab82@gmail.com



Atas : Coklat Oat, 75 biji

Bawah : Tat nenas, 50 biji



Atas : Puteri Salju, 60 biji

Bawah : Nestum Delight, 75 biji



Atas : Coklat Berganda, 50 biji

Bawah : Alamanda, 75 biji



Atas : Manggis Cookies, 50 biji

Bawah : Idaman Crockette, 75 biji


Semua cookies adelah RM22 only.

Dia prefer COD sebab kalau deliver by poslaju takut pecah. Tapi kalau nak suruh pos jugak, sila tanya Dia Wahab sendiri ye.


Selamat Hari Raya!




p/s : gamba tak cun sangat sebab aku snap pakai BB je. Gamba yang tak cun tak memberi efek kepada rasa. Rasa dia ok. Sama seperti aku yang hitam. Nampak cam tak best. Dah rasa baru tauuuuuuuuuuuuuu.

posted by Diana Ishak @ 8:54 AM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER