walk on wings, tread in air: Akhirnya.... <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Akhirnya....
2010-08-18



Alhamdulillah, Tuhan tunjuk jugak kat aku siapa sebenarnya (or maybe, antaranya) yang selama ni meng'anonymous'kan diri. Rupanya memang ada spesies yang macam ni, sanggup bermuka-muka jadi 'kawan' semata-mata nak stalk life orang.

So, how?
Puas hati dapat tengok life aku?

Aku pun suka dapat tengok siapa dia yang selama ni nak sangatttttt jadik halimunan. But don't worry la, aku takkan reveal blog and FB kau. Sebab aku tak rasa ada orang berminat nak ambik tau pasal kau pun. And kalau pun ada yang 'berminat', aku taknak kau rasa macamana 'happening'nya jadi life aku yang selalu kena maki tanpa sebab. Sebab aku tau orang macam kau yang suka maki-maki orang ni sebenarnya tak strong mana pun kalau diri kau kena maki pulak.






Aku pun kepohci jugak, tapi aku belum mental lagi nak jaga tepi kain orang tanpa sebab.

Yang kau tak puas hati aku bergamba pakai tudung ni, aku ada pinjam tudung kau ke?

posted by aveo757 @ 12:32 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER