walk on wings, tread in air: Teddy Part 2 <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Teddy Part 2
2010-07-14



Size bear : 5 inch
Gambar bawah tu adelah saje-saje je ye. Yang ni kalau ada yang berminat nak buat gift untuk aqiqah or birthday party, boleh contact gue.


Saiz bear : 12 inch

Dua-dua gambar ni bear with bunga mati eh, bukan fresh flowers.



Sorry pada yang mintak aku upload more teddy pics. Hari ni baru sempat nak upload. Ni je yang ada dalam koleksi aku setakat ni, ambik pun ngan HP je. Yang lain semua tengah bersusun kat rumah Mak Aji.

Those yang tanya fresh flowers, YES, memang ada. Tapi kita akan pack on the day itself. Tapi boleh order now so hari konvo tu korang boleh ambik kat Booth 9 or boleh request untuk kita deliverkan. Mana yang kitorang dah pack siap-siap sekarang cuma bouquet bunga mati.


Options :

1. Bear with fresh roses
(tapi kalau nak bunga lain like sunflower or lily pun boleh. Bunga tu biar yang aku senang nak carik eh, jangan nak bagi aku nama bunga yang merepek-repek. Aku hantar bunga api kat rumah kau kang)

2. Bear with dried flowers

3. Bear with Ferrero Roche
(tolong laaa hadiahkan aku ini. Time aku konvo dulu coklat pesen ni lom ada)


Details :

1. Bear 12 inch with 7 roses di tengah-tengah : RM***

2. Bear 12 inch dikelilingi 14 fresh roses : RM***

3. Bear 5 inch dengan 3 fresh roses : RM**

5. Bear 5 inch with 5 fresh roses : RM**

6. Bear 5 inch with 12 fresh roses : RM**

7. Bear 12 inch with 6 pcs of Ferrero Roche : RM**

8. 1 bouquet of fresh roses with 6pcs of Ferrero Roche : RM**


Custom order juga diterima, sila email gue untuk details of harga and ordering form.
posted by aveo757 @ 8:36 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER