walk on wings, tread in air: LEVIS <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


LEVIS
2010-07-27


PERHATIAN!!






Those yang pesan GAP size 40 hari tu yang telahpun diberitahu size tu dah habis, En Wan kata kalau LEVIS ada.

Mana yang pesan size 34 hari tu semua telah ditukar ke LEVIS (RM160).

Tapi untuk size 38 and ke atas, harga dia RM199. Aku pun tak sure apesal, sila refer ke email En Wan :



From: "wanmohdridzuan">

To: aveo757@yahoo.com

Sent: Tue, July 27, 2010 7:30:07 AM

Subject: Jeans Levis


Salam Di,

Nie gambar jeans levis yang abang beli tempoh hari.

Cuba tanya Neo...kalau dia boleh tukar pada jeans levis ....tapi harga dia RM160. Dia nak size 32 kan?

Lepas tu, sapa yang order size 40 itu hari?....Size nie jeans levis ada.....tapi harga dia lain pasal ini dah size besor...RM199. Cuba lah tanya diorang ye?

Ada sapa lagi nak jeans levis? Kalau sempat hujung minggu nie last pi beli.....sebab next Sabtu abang dah ada sebelah awak..hmmmmmmmmmmmmmmmmm..

Bye.







P/s : Apesal ada "Hmmmmmmm" kat hujung ayat???

posted by aveo757 @ 10:10 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER