walk on wings, tread in air: BETUL!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


BETUL!!
2010-07-27





SEMUA TEKA DENGAN TEPAT!


Ini bermakna kepelatan Ija dah berkurangan.
Tapi sumtimes aku still tak paham apa bijik butir dia cakap, aku main 'iye'kan je. Janji dia senyap.

Kalau korang dengar dia agah adik dia lam perut :

Version pertama :

Pok amei-amei
Kalang tupu tupu
Atik minum susu
Nanti main nagn abang

Pastu dia siap high 5 lagi ngan perut aku.


Version kedua :

Amei amei-amei
Kalang tupu tupu
Baby minum botol
Minum susu

Belasah laaaaaaa.

Tapi yang buatkan En Wan bergenang airmata tengok video ni hari tu bila Redza cakap :

"Mama hundred. Baby pulak ninety. Papa twenty hundred. Sebab Ija rindu Papa".

Boleh la pulak laki aku yang selama ni macho taknak menangis tu bergenang airmata tengok. Alaaaaa....takat anak cakap macam tu pun nak cengengggg. Time aku bersalin meneran sampai nak tertanggal bontot ko sikit tak nangis kannnnn???


Ayat last Redza penutup video...

"Dulu masa mama tak kawan Ija kan, dulu kan, mama marah Ija kan? Pastu Papa marah Mama kan? Pastu mama nangis".

Satu Malaysia tau aku penah kena marah ngan En Wan sampai nangis eh?

Tapiii, wa takde hal.
Prinsip wa senang.
Lu marah wa sampai nangis, wa pastikan 2 minggu lu main telor lu sampai lu menangis-nangis sorang-sorang. Wa takkan layan dahhhhhh.





p/s : opssss...sorry ye aunty-aunty UKM. Bahasa saya adelah tak memuaskan hari ni.

posted by aveo757 @ 11:12 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER