walk on wings, tread in air: Tired <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Tired
2010-06-22



Pernah tak korang rasa letih dengan sesuatu tapi rasa malas nak ubah the situasi sebab kau dah jadi terlampau penat and hati pun dah kering nak start all over again?



Pernah tak rasa nak marah sangat-sangat kat someone tapi akhirnya kau hanya diam and telan je apa yang terbuku kat hati sebab kau rasa kalau kau marah pun tak guna, bukannya boleh mengubah keadaan?



Pernah tak rasa menyesal dengan keputusan yang korang buat tapi kau terpaksa accept keputusan tu walapumacamana perit sekalipun semata-mata kau nak jaga airmuka sendiri?



Pernah tak rasa nak menjerit mengamuk sepuas-puas hati tapi akal kau yang masih waras selalu menyebabkan kau tak jadi nak menjerit? Last-last kau menangis je sorang-sorang.



Letih.

posted by aveo757 @ 4:26 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER