walk on wings, tread in air: Tired <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Tired
2010-06-22



Pernah tak korang rasa letih dengan sesuatu tapi rasa malas nak ubah the situasi sebab kau dah jadi terlampau penat and hati pun dah kering nak start all over again?



Pernah tak rasa nak marah sangat-sangat kat someone tapi akhirnya kau hanya diam and telan je apa yang terbuku kat hati sebab kau rasa kalau kau marah pun tak guna, bukannya boleh mengubah keadaan?



Pernah tak rasa menyesal dengan keputusan yang korang buat tapi kau terpaksa accept keputusan tu walapumacamana perit sekalipun semata-mata kau nak jaga airmuka sendiri?



Pernah tak rasa nak menjerit mengamuk sepuas-puas hati tapi akal kau yang masih waras selalu menyebabkan kau tak jadi nak menjerit? Last-last kau menangis je sorang-sorang.



Letih.

posted by Diana Ishak @ 4:26 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER