walk on wings, tread in air: Revenge <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Revenge
2010-06-03



Malam kelmarin aku telah melakukan rejekulasi (DBP, sila masukkan perkataan baru ni ke dalam kamus) ke atas En Wan dengan mengatakan 'NO! Ngantuk. Nak tido' apabila dia mencuba memeluk dan meng-kiss aku malam-malam buta pukul 2-3 pagi.

Dan malam semalam balik dari opis beliau telah membalas dendam.


En Wan : Abang nak bagitau ni..

Aku : Hmm..?

En Wan : Abang konfem kena pi Jepun hujung bulan ni atau awal bulan depan, 5 minggu.


Aku macam......................wadefakhhhhhhhhhhhhhhhhhh?????

Tau tak aku tengah dalam kondisi yang memerlukan perhatian berganda sekarang ni? Masa ni jugaklah kau kena pegi Jepun segala. Tapi aku macam takde mood nak mengamuk semalam sebab baru lepas makan. Nanti kalau mengamuk, aku termuntah. Rugi okkk, penat aku masak.

Ok malam ni aku nak mula mentelaah cara-cara :

1. nak buat deposit cheque
2. nak cucuk kad ATM
3. nak bayar tok nenek bil.
4. nak pi Giant beli barang dapur sorang-sorang.
5. nak mandikan Redza sambil tutup mata sebab aku tak boleh tengok kote dia.
6. ...tido sorang (oh, ni paling sedih. Tak sanggup nak bayangkan)


Apa dia ingat dia sorang je boleh balas dendam?
Aku pun pandai balas dendam la okkkk.

Nak sangat tinggalkan aku kan?
Bawak balik Noritake 2 set!!!
Atau hantarkan saya balik rumah makbapak saya!


posted by aveo757 @ 11:41 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER