walk on wings, tread in air: Terbakar terbakar terbakar!!! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Terbakar terbakar terbakar!!!
2010-05-11



Hari ni semangat aku nak pi keje tetiba jadi kapofffffff bila pagi-pagi lagi nak print, sekali print aku buat hal pulak. Printer cap BROTHER ni satu cam sialnya adelah bila ko nak print kaler hitam, tapi kalau kaler Magenta dah out, ko kena replace gak Magenta tu baru printer ko leh jalan. Padahal terang-terang ko tak guna kaler. Aku tak sure la if printer lain ada yang kesiyal macam ni gak. Tapi printer ni memang betul-betul buatkan aku blow. Kalau bulan puasa, konfem markah puasa aku dah habis dah ni.

Printer opis aku lak tak compatible ngan Win 7. Bodo.

Pastu nak hantar sample DNA out, sekali baru aku perasan styrofoam box aku tinggal 2 je, barang nak send out 4. Ice pack pulak lupa nak buat semalam.

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!

BABI!!




So aku cuma pegi opis check benda-benda lebih kurang, then pi satu appointment kat UPM pastu aku balik. Lain-lain appointment KENSEL sebab aku betul-betul bengang, tinggal belum kuar api kat hidung je lagi ni.

Ok, aku nak tido.


posted by aveo757 @ 11:01 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER