walk on wings, tread in air: Fren request <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Fren request
2010-05-10


Aku tau ada antara dalam senarai ni adelah reader blog ni.
Thank you tapi aku pun tak tau camne nak add korang sebab dah reach limit dah ni.
Tengok la kalau ada sesape dalam list aku tu tetiba buat taik (aku dah dapat spot 3-4 ekor musibat dalam list dan dah selamat ditendang pun), nanti aku reject dorang and add korang pulak eh?

To yang dah ada dalam list aku, tima kasih. Marilah kita sama-sama berkenal-kenalan.

Pada yang suka memeriahkan wall aku seperi Hafiz Chan, Zainuar, Zara, Tetty, Obey, Hazwan, Syairah, Azean, Emy bla bla bla (banyak lagi aku tau, cuma aku takleh nak tulis semua), silalah meneruskan kemeriahan ini.

Sekian, terima kasih.
posted by aveo757 @ 10:07 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER