walk on wings, tread in air: Ini bukan warning, sebab aku tak suka warn orang. Kalau aku tak puas hati aku terus bagi penampa je <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Ini bukan warning, sebab aku tak suka warn orang. Kalau aku tak puas hati aku terus bagi penampa je
2010-05-01
Lojik ke kalau ko bercouple elok-elok takde ribut takde apa tetiba boifren kau cakap nak break dengan tak bagi alasan yang munasabah - just cinta tu dah takde lagi. Boleh ke malam ni ko berendek sampai ke pagi, tau-tau esok cinta tu hilang??

'Kita teruskan je la persahabatan kita ni like teman tapi mesra'.

Macam pukimakharamjadah aku dengar cerita ni mula-mula. Aku penah gak bercinta and break off tapi ada alasan. Tapi cerita yang aku dengar ni macam pelik sangat bila kau di'cerai'kan tanpa alasan. Come on la, mana ada orang boleh terima alasan 'cinta tu dah takde ada lagi' just like that (sambil petik jari). Mesti ada reason. And selalunya orang yang kuarkan reason 'cinta tetiba dah takde ni' sebenarnya orang tu la yang dah bagi cinta dia kat orang lain tapi takkan lah nak ngaku kannnnn. Kan kena cop player pulakkk. Tapi gentel la sket broooo, kalau pandai pasang ramai, pandai la pulak mengaku kalau aku tanya.

Ini aku tanya tak jawab. Ntah apa yang ko nak cover pun aku tak tau. Takpe..takpe..aku tau kau and kekasih baru kau tu dok baca blog aku. Aku nak bagitau kau secara baik, seblom aku serang ofis kau and tarik girlfren ko masuk longkang, baik kau atau girlfren kau datang jumpa aku buat pengakuan apa sebenarnya jadik. Kalau betul dah becinta, tolong jadik dewasa sikit ye. Jangan nak sorok-sorok dari family. Kau kalau jadik makin kecik takpe. Ni dah makin tua. Aku umur 23 dah kawen (ni lain citer la sebab laki aku dok jauh so sesekali balik mesia air dah penuh sgt so takde jalan lain dah melainkan kawen), so aku harap umur kau dah nak jejak 30 ni biar bijak sikit buat keputusan. Sebab kalau aku yang tolong buat keputusan kang dengan kau-kau sekali aku kerat kasi putus.

And to the perempuan, kalau nak berlaki tu biar ikhlas ye. Jangan balik-balik laki je kena call kau, balik- balik laki kena hantar berjemput kau pegi balik keje, gi makan segala. And plis eh tolong beradap sikit. Kalau rasa nak bercinta, biar berkorban sikit duit telifon kau. Jangan sampai laki tu dah takde kredit phone pun ko mis-called seratus kali suruh call balik. Apa kau ingat kau dah habis hot laki nak kejar? Jangan sampai aku hot okkkk, kau tak tengok kalau aku start main kejar-kejar ngan kau pulak.

Eh series aku tak paham kenapa ada orang yang bercinta nak, tapi nak semua orang buat untuk dia (pompuan la especially). Come on eh, love is all about give and take, kalau kau asik nak take je, balik-balik laki tu je nak give. Kang dia GIVE up kanggg. Jangan ingat kau boleh buat plan ye? Aku belum mati lagi.


Jangan paksa aku naikkan nama kau kat sini.


Sent from my BlackBerry® smartphone

posted by aveo757 @ 3:30 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER