walk on wings, tread in air: FreshLook <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


FreshLook
2010-05-13

Perasan tak ada iklan Nuffnang kat tepi ni pasal FreshLook contact lens?
Ok, hari tu aku gatal pi mintak trial pack, so 2 hari lepas dah sampai.
Dia bagi aku try one-day color contact lens.
So, pagi ni lepas mandi aku try la.
Pening okkkkkkkkkkk. Mabuk kejap kepala aku, sampai muntah!




Nampak tak lingkaran gelap (pehhh, bahasa) kaler dark purple tu?
Memang macam ni ke lens color? Apa ke bangangnya macam ni rupa dia?
Bila aku pakai kan, aku macam terasa semak je, aku boleh rasa ada benda hitam-hitam kat tepi mata. Tapi bila tengok cermin, takde apa pun, cuma mata hitam aku nampak lagi besar and bulat and lagi dark which satu sen tak guna.

Aku try bertahan tapi takleh, series aku muntah sebab benda hitam tu mengganggu pandangan aku. Jadiiiiiiiiii...aku pun tak tau nak buat apa dengan benda ni. Maybe aku akan try gak guna sebab ada lagi 2 pasang belum bukak. Nak gak blaja-blaja pakai color lens, sampai bila aku nak jadi batak macam ni kan? Gila kampung ok aku ni. Pakai color lens pun muntah.

Sape nak, boleh la klik kat iklan Nuffnang FRESHLOOK belah kanan ni (kalau ada lagi la) and request for trial pack. Aku tak sure pulak if dia bagi ko options ke tak untuk pilih kaler. Rasanya tak kot. Kalau tak pun takpela, mesti lagi surprise tetiba sampai package, sekali bukak, ha kauuuu kaler merah. Feeling-feeling keliwon okkkk.

Lately kan aku tak berapa sihat.
So satu malam tu hajat di hati nak bermanja-manja ngan suami terchenta.
So aku mintak la dia urut kaki aku.
Tapi biasa la, orang tua ni kalau aku mintak tolong time dia tengah layan Berita, jangan harap la dia nak fokus kat kaki. Aku suruh urut, dia gosok-gosok je.


Ada rupa orang mengurut ke?? 


 Lepas aku menjerit sikit, baru la dia bangun, urut betul-betul.
Itupun menyendeng, sambil mata tak lepas tengok TV.
Takde la urut mana pun, tapi ok la sikit dari gosok-gosok tadi.
(err..abaikan kaki yang hitam itu)


Lepas tu kan, aku tengok tangan dia dah lain macam je.
Kejap pastu dia sound Redza 'Ija taknak tido ke?'

Motif?? 



posted by aveo757 @ 9:05 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by

Free Blogger Templates

BLOGGER