walk on wings, tread in air: Lain kali aku taknak over peramah dah <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Lain kali aku taknak over peramah dah
2010-04-22



Situasi adelah di UPM. (ye, aku demam today tapi pegi keje jugak). Berborak dengan satu customer bertittle Dr. Perempuan.


Customer : Diana, awak orang Kelantan eh?

Me : Do I look like a Kelantanese?

Customer : Sebab tu saya tanya. Kelantan eh?

Me : Takde la, Dr. Saya local, Selangor. Nape?

Customer : Oh ye ke. Takde la, selalunya yang cantik-cantik ni asal orang Kelantan.

(mind eh, bukan aku nak war-warkan yang aku cantik...baca sampai habis)

Me : Memang orang Kelantan cantik-cantik, Dr. Tapi, orang Kelantan putih-putih, takde yang kelabu macam saya.

Customer : Saya orang Kota Bharu.


Demmmmmmmmmmmmm!!!!

Selamba tapir je aku sound 'orang Kelantan takde yang kelabu-kelabu' padahal Dr tu kulit lagi gelap dari aku, cam anak mamak.

Prof Madya Dokter okkkkkk, Dokter!!!

Mampus gua!

posted by aveo757 @ 3:04 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER