walk on wings, tread in air: Formspring pulakkkk <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Formspring pulakkkk
2010-04-15




Banyak sangat la pulak menatang-menatang baru muncul.
Twitter pun aku lom sempat pahamkan lagi apa fungsinya, ni dah keluar pulak bendaklah baru.

FORMSPRING???
...errrrr.

Lepas google-google baru lah aku tau apadia.

So, ni kira macam medium untuk bertanya-tanya soklan ala-ala ruangan Bersama Kak Sri Siantan la kot.

Okla, kalau anda ada sebarang soklan silalah hantarkan ke aveo757@yahoo.com.
Aku malas nak bukak segala macam account FORMSPRING ni.

Agak-agak soklan boleh tahan, aku buat entry khas pasal untuk jawab soklan korang. Ok?
Soklan tiada limit.
Yang ada limitation adelah jawapan saje.

Ngahahahahhahahaha.


















Motif letak gamba Ameng Spring?

posted by Diana Ishak @ 7:57 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER