walk on wings, tread in air: Formspring pulakkkk <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>








CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

MY YOUTUBE
TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Formspring pulakkkk
2010-04-15




Banyak sangat la pulak menatang-menatang baru muncul.
Twitter pun aku lom sempat pahamkan lagi apa fungsinya, ni dah keluar pulak bendaklah baru.

FORMSPRING???
...errrrr.

Lepas google-google baru lah aku tau apadia.

So, ni kira macam medium untuk bertanya-tanya soklan ala-ala ruangan Bersama Kak Sri Siantan la kot.

Okla, kalau anda ada sebarang soklan silalah hantarkan ke aveo757@yahoo.com.
Aku malas nak bukak segala macam account FORMSPRING ni.

Agak-agak soklan boleh tahan, aku buat entry khas pasal untuk jawab soklan korang. Ok?
Soklan tiada limit.
Yang ada limitation adelah jawapan saje.

Ngahahahahhahahaha.


















Motif letak gamba Ameng Spring?

posted by Diana Ishak @ 7:57 PM  
Newer›  ‹Older

SEARCH

MY FB & IG




MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER