walk on wings, tread in air: Formspring pulakkkk <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Formspring pulakkkk
2010-04-15




Banyak sangat la pulak menatang-menatang baru muncul.
Twitter pun aku lom sempat pahamkan lagi apa fungsinya, ni dah keluar pulak bendaklah baru.

FORMSPRING???
...errrrr.

Lepas google-google baru lah aku tau apadia.

So, ni kira macam medium untuk bertanya-tanya soklan ala-ala ruangan Bersama Kak Sri Siantan la kot.

Okla, kalau anda ada sebarang soklan silalah hantarkan ke aveo757@yahoo.com.
Aku malas nak bukak segala macam account FORMSPRING ni.

Agak-agak soklan boleh tahan, aku buat entry khas pasal untuk jawab soklan korang. Ok?
Soklan tiada limit.
Yang ada limitation adelah jawapan saje.

Ngahahahahhahahaha.


















Motif letak gamba Ameng Spring?

posted by aveo757 @ 7:57 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER