walk on wings, tread in air: Banjir <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Banjir
2010-04-11


Tadi aku ngan En Wan gi Subang Parade.
En Wan ni ntah apa mimpi tetiba paksa aku beli baju untuk pi Gold Coast.
Siap tanya apa tema aku kat Gold Coast nanti.
Tema menatangharam apekah????

Dia nak tau if aku nak go funky or go ge-girl kat sana sebab nak matchkan dengan baju dia pulak.
Hak alaaaaa orang tua ni, siap nak bertema-tema bagai. Apa ingat nak pegi fotoshoot ke?

So, aku telah decided nak go for tema "singkat lagi mendedahkan". Walaupun Pak Aji ada sekali, tapi aku rasa redho suami lagi penting. Hahaha.
Tapi belum carik baju lagi. Tadi just beli baju Redza dulu. Aku ni kalau nak beli baju takleh dipaksa-paksa. Dia mesti ada baca-baca baru mood shopping mari. Tadi, mood aku cuma nak shopping barang Clinique and cari buku. Actually aku tengah cari satu buku ni. Buku ni by HAMKA. Tajuknya takleh bagitau kat sini sebab aku skarang dah ada guardian angel. Guardian angel aku ni punya tebiat pulak pantang tengok wishlist aku, konfem esok lusa buku tu ada depan mata. Sooooooo, biar aku carik dulu buku tu, agak-agak dah blank sok, aku bagitau sini, korang tolong carikkan eh?

Masa nak pi MPH...oh yes.
Sebut pasal MPH, aku nak say thanks to SUE sebab bagi MPH member club for kids.
Terima kasih ye. Tak sangka aku dapat hadiah dari reader/blogger. Tapi hadiah tu untuk Redza la.

So, on the way nak pi MPH, aku nampak ni...
Program menderma darah.

Aku tak penah menderma darah. Sebab darah aku sendiri tak cukup. Kejap-kejap pitam. Kalau time period memang sengsara. Aku akan jadik macam lemah gila punya lemah.
Jadi tak payah la aku sibuk-sibuk nak derma darah. Walaupun nurse tu cakap lepas derma darah dorang akan bagi nasik lemak free, tak payahhhh. Kang orang yang didermakan tu sihat walafiat, aku yang menderma ni putus nyawa.


Nampak ni???
Darah boleh tumpah kat tengah-tengah dunia orang nak berjalan.
Geli tak?



Aku tak paham macamana darah orang ni boleh tertumpah.
Kotor tu satu hal la. Yang regret sangat tu sebab membazir. Ingat senang ke nak mintak darah orang? Orang dah derma, sekali tumpah.

Memang kecoh la kejap kat situ tadi. Kira on time la paparazzi pun sampai. Nama aku nak tolong lapkan darah tu takde la, aku pegi dekat-dekat nak snap gamba lagi ada. Seb baik takde mic, kalau tak aku siap buat lintas lansung dari tapak kejadian. Aku kan memang suka bab-bab buat kecoh ni.

Tapi takleh lama-lama kat sini, sebab aku nak muntah pulak tengok darah bersepah.

Then, nak masuk MPH nampak la pulak satu couple pengkid ngan awek.
Macam biasa laaa, awek cun tak boleh blah.
Boifren dia pun kalau aku pakaikan tudung Ariani, rasa boleh tahan gak cun.
Tapi apekan daya, dia pilih untuk jadi lelaki.
Tapi fail miserably.

Rambut stylo. Siap ada kaler kat jambul.
Badan boleh tahan, takde la nampak curve perempuan, agak tegap jugak la.
Gaya memang romantik.
Tapi tetek berkeliaran.
Lupa pakai bengkung kot.

Gagal okkkkk, gagal!!
Sukati kau la dik.

Then, aku lalu depan ni....

Game Arena

It reminds me of a good of friend of mine.
Aku penah buat gila masuk sini main tembak-tembak. Seronok rupanya main game ni. Patut la ada yang ketagih. Aku ingatkan aku akan nangis bila nampak ni but suprisingly not. Aku boleh gelak ingat memori main tembak-tembak sambil masing-masing pakai baju keje. Aku dengan high heels, short skirt segala tapi pegang pistol. Well, I am finally moving on rupanya. Thanks to my Mr Engineer *wink*

Ok, DVD time.
Nite all.
posted by aveo757 @ 10:15 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER