walk on wings, tread in air: Penang <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Penang
2010-03-24



Ini adelah entry autopublish.
The moment korang baca, aku dah pun on the way keluar dari Penang. Itupun kalau takde alien kidnap aku tengah jalan.

Di saat ini, aku sangat la mengantuk macam nak mati.
Boleh la pulak tengah-tengah tido semalam aku terjaga pukul 1.20pagi!!!
Cibahaiiiiiiii.
Ni teh tarik punya pasal la ni, terus mata aku terbeliak sampai kul 4.30pagi.
Tu pun sebab aku dah betul-betul takde keje nak buat dah.
But the best thing was aku dapat siapkan semua backlogs. Yeay! Sampai rumah boleh belasah tido sampai esok pagi.

Actually hotel ni ok. Takde la hantu-hantu ni semua, don't worry. Sebab tu aku memang akan duduk hotel B-Suite ni everytime datang Penang. Lagipun paling dekat dengan USM. Untuk aku yang prone tu sesat, B-Suite ni sangat la sesuai. Cumaaaaaaaaaaa, ntah apa punyamusibat la bilik air dia, kejap-kejap paip shower tu keluar air.
Keluar yang tak agak-agak mencurah-curah. Memang binawe la kan dia punya perasaan tiba-tiba kul 2pagi air terbukak.

Masa tu aku berharap sangat la ada sesape yang tiba-tiba tersilap sms ke apa, oh memang aku layan okkk. Konfem! Mat rempit pun mat rempit lah. Sebab aku dah series cuak. Mata aku ni dok pandang je pintu bilik air, mana la tau kannnnnnnnn kot-kot dia nak buat ramah ke apa.

Si Nahar lagi satu mangkuk siap suruh aku tengok Chandarmoorthi. Pastu sound 'Takyah la Kak, nanti ko asik pandang almari je pulak'. Memang cilaka la sorang-sorang kan?




See the bilik?
Kau nampak tak betapa punya besarnya standardv room dia.
Jarak antara TV ngan katil tu, ko boleh main galah panjang kat tengah-tengah.
Bilik besar ni la yang buatkan aku lagiiiii alergik.
Mula la kan imaginasi aku.

So, bila dah terjaga semalam, aku dah takleh nak lelap balik, sambil-sambil buat keje aku pun lepak la kat FB. Layan page-page orang. Sekali masuk page Ima, nampak la muka anak sedara aku yang comel ini...




Boleh pulak tetiba aku takut gila tengok gamba si Jannah ni lantas off laptop dan tido sebab errrrr......macam hantu bungkus?

posted by aveo757 @ 9:46 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER