walk on wings, tread in air: Komen saya adelah NO KOMEN. Saper nak komen, silakan <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>





SEARCH

CONTACT ME

Diana Ishak @ Green Apple
aveo757@yahoo.com
See my complete profile

TRAFFIC
Visitor Counter
TESTIMONI GREENAARD


Komen saya adelah NO KOMEN. Saper nak komen, silakan
2010-03-03





Hmmmm....

Bab nak pi blog orang and check satu-satu entry dia tu sangatlah aku takde masa nak buat. Kalau ada orang yang willing nak checkkan, sila lah.

But like I said, I don't really mind.
Aku blog sebab aku memang suka merepek.
Kalau ada orang yang adore, thank you.
Kalau ada orang yang rasa dia tiru aku, itu aku tak boleh nak komen apa-apa.

I'm just being myself. I accept and feel good about myself.
If dia rasa Green Apple has nice personality with many attractive qualities (ohhh tersedak pulak) and nak jadikan aku idola, silakan. Tapi Wardina dah pesan janganlah mengidolakan orang yang nampak jelas dan nyata takde ketokohan untuk menjadi idola. Jadi saya di sini memesan kepada anda semua supaya "Tak payah! Tak payah! Tak payah!"

But, I have read somewhere in a book yang mengatakan kita tak boleh nak tiru/cilok personaliti orang, coz sooner or later the true colors will come out. So if she/he really tiru my personality and way of blogging itu dia sendiri yang tau. Akak tak dapekkkk nak buat apa-apa.

So, thanks to this anonymous for being concern, I appreciate it. Keep on reading my blog, ya!



*wink*

posted by Diana Ishak @ 12:56 PM  
Newer›  ‹Older

ADVERTISING



FOLLOW ME



MY BRAND




LABELS



MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
TEMPLATE by


BLOGGER