walk on wings, tread in air: Thank you <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Thank you
2010-02-11



Pemandu yang bodoh baghal.

Boleh dia sanggup menyelit kat tepi keta aku sampai terjongkit keta dia naik atas divider (bukan divider, tapi bendalah yang kat traffic lite tu) semata-mata sebab dia ingatkan aku bangang tak paham apa itu lampu hijau. Padahal, aku benti sebab keta depan bersusun jam, kalau aku jalan jugak, maknanya aku benti kat petak kuning. Maka, dia pun menunjukkan keterer-annya lalu menyelit kot kiri lantassssssssss terjongkit semata-mata nak kejarkan trafik lite yang masa tu dah oren pun.


Padan muka!!
Akhirnya ko kena benti jugak sebab lampu dah merah.
Series bodoh.
Aku tak paham apa dia nak buktikan kat aku.
Kalau nak buktikan kat aku yang ko bangang, takyah susah-susah. Dari ko kat belakang keta aku honk honk tak benti-benti suruh aku jalan pun aku dah boleh agak level kebangangan kau. Padahal keta dia sah-sah lagi tinggi dari keta aku, apa ko tak nampak ke depan ni jam?? Walaupun lampu hijau, takkan ko nak menyondol jugak ke depan. Tau baca rukun jalanraya tak?

Bila dah hijau, berdesup pergi siap cilok-cilok lagi.
Nak cover malu la tu. Takyah cover-cover la, takde saper pun nak tengok muka kau.

Those yang respond to FB status aku semalam, THANK YOU VERY MUCH.
Actually ada sebab aku buat ni.

Alasan aku untuk buat ni sebab nak cantas those yang tak kenal tu actually bukanlah isu utama, tapi memang dalam proses mencantas la ni.

Lagi satu sebab, aku nak kenal who is who. Macam kawan-kawan tu melampau la kan kalau aku tak kenal. Some of the bloggers aku kenal. Cuma yang ramai-ramai ni aku nak tau gak, apa sebab ko ada dalam list aku, sebab aku ni memang accept je yang friend request. So now dah tau some of them adelah reader and blogger, pasni boleh la aku kenal-kenal.

Another reason was semalam aku try la tekan sana sini kat FB, sekali tertekan pulak button FRIENDS yang entah tahun bila aku buat tapi aku tak jenguk-jenguk dah. So dalam column FRIENDS ni ada link to 'CIRCLES YOU'RE IN'.

Malu pulak bila tengok ada yang dah masukkan aku dalam group-group tertentu sedangkan ada antaranya aku tak kenal sangat pun. Cuma kenal surface je. Kalau lalu kat sebelah belum tentu aku perasan, ditambah pulak dengan aku yang bangsa jalan menonong tak pandang orang (tapi kalau laki hensem lalu, pandangggggggggggggg).



Mula-mula aku terpandang nama 'Nur Azzariah'. Aku macam 'Siapa ni weh??? Ahhh sudahhhh'. Now I know saper :). Thank you.

Diella, yes I know you. Tapi, SISTERS3 tu apa kebendanya? Tiga suku kah?





MY TIGHTEST CIRCLE.
Damn!!!!
Siapa pulak niiiiiii.
Series aku malu gila okkk.
Aku tau ni mesti blogger or reader ni sbb aku nampak muka Ceera pun ada dalam tu.

BEST BUDDIES.
Padahal budak ni aku tak rapat sangat pun, tapi kenal la sebab skoolmate. Sanggup dia letak aku dalam BEST BUDDIES. Kalau tanya bapak dia nama apa pun aku tak tau. Damn! Damn!

FRIENDS TILL THE END.
Ini lagi laaaaaaaaaaaaa.
Customer gue.
Teringin gak dia nak befren ngan aku padahal aku ketuk dia gila-gila sampai margin 50%. Mintak-mintak dia tak baca la blog aku. Heheheh.
(tu mula lau tu nak hantar mesej kat dia bagitau aku ada blog)

But she's nice, selalu gossip-gossip pasal jejaka macho dan gantang. Well, ladies kan. It's either mengumpat or borak pasal jantan. Eh, aku dah kawen ke blom?



Ini yang aku muskil.
Saper ni weh??? Memandai-mandai loverkan aku.
USER tu apa maknanya?

Kot ye pun nak ngaku aku lover, letak la gamba sket bang.
Sekali Dr SMS kauuuuuuuu!!!

Tak pun Rajinikanth.
Aku boleh ajeeeeeee.




posted by aveo757 @ 11:43 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER