walk on wings, tread in air: Seblom tido kena buat apa? <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Seblom tido kena buat apa?
2010-02-08



1. What is the most important thing in your life?

Happiness.

Sebab, kalau tak happy konfem takde mood.
Kalau takde mood mesti nak marah-marah.
Kalau dah marah-marah mesti kena lempang ngan laki.
Kalau dah kena lempang ngan laki mesti kita report polis.
Kalau dah report polis, mesti pastu kita terhutang budi dengan abang polis yang baik itu.
Kalau dah terhutang budi, mesti pastu kita ada skandal ngan abang polis yang 'baik ada maknaaaaaaaa'.

Kan dah bawak masalah lain pulak??

Jadi, yang penting kena happy.
Kalau anda gembira tepuk tangan!


2. What is the last thing that you bought with your own money?

Spender En Wan.
Aku yang nak tengok dia hari-hari kan, haruslah aku yang beli. Kalau ikut orang tua ni, spender tak tukar lima tahun pun takpe.

Aku : Bang, abang dah lama tak belikan Di bra baru. Balik-balik Di je yang belikan abang spender baru. Abang taknak tengok Di seksi ke?

En Wan : Abang taknak tengok awak pakai bra.

Eventho alasan dia buatkan tetek aku blushing, tapi bila dipikir-pikir balik arghhhhhh ini semua alasan haji bakhil!


3. Do you do your own laundry?

Dulu-dulu ye la. Skang ni dah ada bibik, bibik la buatkan. Kalau semua aku buat baik aku pos je dia balik Indon. Akan tetapiiiiiii, panties, spender En Wan and bra adelah aku yang basuh sendiri. Sorry la aku nak kasik orang lain belek-belek spender laki aku yang belum basuh tu. Nanti orang tau camana bau telor laki I. Tak boleh okkk, I jeles.

Tapi takde la aku basih guna tangan, tetap guna mesin. Aku pedulik apa bra tu nylon ke, cotton ke, lace ataupun sutera sekalipun semua aku sumbat lam mesin. Janji aku yang basuh, bukan orang lain. Tapi sidai tetap bibik buatkan sebab aku tak boleh la lalu bawah ampaian, kang susuk aku terkeluar.


4. Hugs or kisses?

Hugs and kisses work simultaneously. Kalau salah satu je bergerak, the feeling tak sampai. Sebab tu first time jumpa En Wan aku stiff, sebab tak peluk dowhhhh, tak feel.

Second time jumpa kat airport terus hug. Rindu sangat la konon. Padahal saje je carik sebab nak peluk dia. Kena rasa dulu, best ke tak. Baru boleh decide nak proceed or nak carik lain. (macamlah kau banyak option sangat kannnnnnnn)

Third time jumpa hugs and kisses.
Oppsssss.

Fourth time jumpa....ohhhhhhh begini rupanya rasa syurga dunia.
(sebab masa ni aku dah kawen)


4. Panty or bra?

Bra.

Bagi aku bra itu penting sebab kalau tak pakai bra tak selesa, tetek bergoyang-goyang atas bawah. Nak pulak kalau ko naik keta ngan En Wan. Dia ni bukan tau nak slowkan keta kalau lalu hump, main langgar je. Boleh tertanggal tetek aku.

Tak pakai panty takpe beb. Takde saper nampak. Alangkan kalau orang nampak tali bra ko terkeluar sikit je pun dah kena cop seksi (tak pun skanky). Apetah lagi kalau ko tak pakai bra dan dengan selambanya jalan kaki kat tepi highway. Toksah kata sebijik dua keta slow down, tiga-tiga lane konfem jam.


5. Kissed anyone today?

Eh apa pulak tak. Siap blojob lagi. Eh.


7. Your fav four letter word.

SUCK.

Sangat teruja tiba-tiba.
Oh patutlah teruja, jam sudah pukul 11.20pm rupanya.


8. What is you motto?

Tido tanpa seks adelah mimpi ngeri setiap insan.


9. If someone say “Is This Ok?” You say?

Bergantung la pada apa yang dia maksudkan.
Kalau dia tanya pasal baju ke, makanan ke, lipstik ke, kalau OK aku jawablah OK. Kalau tak OK, jawab TAK OK.

Tapi kalau En Wan tanya 'I don't feel like doing machinery tonite, how about doggie? Is that OK?'

Ok ajeeeeeeeeeee.

**byk pula yang komen apesal aku tulis MACHINERY. Ye, memang missionary (adekah lojik org seperti aku boleh tak tau word2 sebegini????). En Wan memang guna MACHINERY instead of MISSIONARY sebab dia kata dia ganas.


10. What are you doing now?

Menghabiskan tag sambil tengok Slumdog millionaire di samping kedengaran dengusan-dengusan nafas kencang di belakang menandakan sudah masuk waktu untuk bersenggama.

Nite all.








posted by aveo757 @ 12:09 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER