walk on wings, tread in air: Thank you readers <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Thank you readers
2009-07-22
Anonymous has left a new comment on your post "Camwhore":

- "sbg isteri akak wajib jaga air muka suami, akak cuba bygkan kalau ada lelaki yg ghairah melihat gmbr akak tu? adakah encik wan xkisah?"

- "tgjwb juga sbg seorang islam saling tegur menegur. pd sy, kalau cantik..xperlu dedah2 pon org akan tgk kita cantik :) xperlulah tarik perhatian dgn menggunakan apa yg tak sepatutnya."

- "harap kak D tak ambil ht, klo ambil ht sy mohon maaf bnyk2"

Astaghfirullahal azim...mengucap panjang dengan post ni..juga komen2 dari ummat ISLAM yang lain, tak agak2..lainlah kalau yang komen tu KAPIR, marah bila orang tegur pasal MARUAH seorang WANITA & ISTERI. pertahankan yang batil demi nak bagitau pembaca lain yang dia ni fan U..sokong U..nanti follower ramai..

Diana, U ambik hati jugak ke? tak salah menegur kan? mebi U akan cakap, 'ikut suka aku la..ini blog aku! hak aku'..So why U persendakan teguran MUSLIM bernama Leyna itu? kita kan sesama Islam. kalau ianya salah, tanggungjawab kita untuk menegur..Orang Melayu (and ISLAM) selalu kata: 'Kubur sendiri sendiri..sukahati aku laa..laki aku pun tak tegur, ko pedulik hapa???'

YES, memang sukahati kau..bila sampai waktunya, laki kau takleh nak tolong dah..tukang komen pun takleh nak tolong dah..memang aku pedulik sebab ko ISLAM..saudara seISLAM dah tegur tapi kau PERSENDAKAN balik.. > Senang kan cakap macam tu???

Memang this is ur blog but everybodi read it..see it..see your aurat..see the comment from other MUSLIM! so itu tanggungjawab siapa untuk menegur?

sorry, i rather become an anon. Saya mahu selamatkan MARUAH SAUDARA SEISLAM SAYA YANG LAIN..demi agama mereka juga..demi tudung yang mereka pakai..DEMI MARUAH ISLAM! kalau hentam juga, istighfar dan mengucap balik..

pada insan yang bernama leyna, terima kasih di atas teguran itu..teguran tersebut beserta post ini menunjukkan sejauh mana kita dalam agama Islam ini..YAHUDI dan NASRANI pasti berpesta bila ummat ISLAM sebegini..again, terima kasih leyna..

to tuan empunya blog, kalau U nak buat entry khas untuk menghentam mengenai TUNTUTAN ISLAM terhadap perkara ini, silakan...kita tengok pendapat ummat ISLAM yang lain..saya tekankan, UMMAT ISLAM.

Terima kasih. semoga Allah membuka pintu hati anda.

Publish this comment.

Reject this comment.

Moderate comments for this blog.




Boleh tolong sesaper bagitau aku TANG MANA AKU PERSENDAKAN KOMEN LEYNA TU?? TANG MANA AKU PERSENDAKAN KOMEN2 SAUDARA SE-ISLAM YANG LAIN?

ADA?


Seriously, aku cuba menjadik diri aku sendiri selama ni.
Tapi ternyata aku mungkin PELIK so that ramai yang tak boleh menerima cara aku.
So, sebelum aku menjadi hipokrit aku rasa sampai sini je la blog aku.
Bukan sebab aku bengang dengan tanggapan orang, tapi aku rasa manusia sometimes pamdai bagi pendapat dan tak pandai hormat pendapat orang.

So, to sesiapa yang selalu kuar masuk blog ni thank you so much.
Aku respect semua komen, teguran and in fact segala caci maki yang selama ni aku terima.
Aku rasa menjadi manusia yang tak dikenali adelah lagi baik.

Wassalam.
posted by aveo757 @ 12:18 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER