walk on wings, tread in air: Tag kesekian kalinya....dah aku nak tido <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


Tag kesekian kalinya....dah aku nak tido
2009-05-21
Have you ever cried during a movie?

Banyak gak movie yang berjaya buatkan air mata duyung aku ni merembes-rembes.
Tapi paling tak boleh blah TITANIC la.
Seploh kali tengok pun aku nangis beria-ia macam first time tengok.
Tapi love story ni kekadang bukannya best sangat jalan cerita. Yang penting actor ngan actress tu. Mana-mana love story pun kalau dah actor dia hensem wahhhh best aje cerita tu. Titanic ni pun seb baik la hero dia Di Caprio. Cuba kalau hero dia Herman Tino.



Do you have any pets?

Ada.
Dua ekor burung belaan.
Juga beberapa ekor ikan yang dibela oleh burung tersebut.

Wakakakakak.



Have you ever had sex in a public place?

Tebiat nak mampossssss???
Takde keje gila de aku nak menonggeng kat khalayak ramai.

Eh, apesal menonggeng pulak eh?

Hahaha.

Tapi aku memang takde de nak buat kat public, becoz I mementingkan keselesaan okkkk.
Aku tak paham camne orang leh buat projek kat tangga.
Tak risau ke tengah sedap-sedap ko memantek, sekali orang lalu 'Bang, rumah nombor patplohdua tingkat berapa?'

Come on la, kalau ko tak tau hukum hakam sekalipun, tolongla sensitif sket ngan masyarakat sekeliling. Get a fucking room.

Tapi aku pernah dapat satu clip budak buat projek kat tangga. Kira kat public la jugak tu kan walaupun dia rasa tangga tu takde orang. Dah la buat kat tangga, pastu dia sendiri gi ambik video tu. Kot ko hensem semangat jugak la aku nak check anakonda kau. Dah la muka berkerak ada hati nak tunjuk gengster gi acu kote kat kamera 'Nak konek?? Nak konekkk??'

Aku jentik konek ko kangggg.



Do you speak fluent English?

"I dont speak fluent English, I speak British English."

Percaya atau tak, ada budak sama-sama interview ngan aku jawab macam tu bila interviewer tu tanya.

Terus hilang semua benda aku nak cakap jap lagi.
Aku tak sure samada dia bangang atau pun dia pekak tak dengar soalan.
Tapi yang aku respek muka dia macam takde efek je masa jawab tu.
Muka gila konfiden.

So aku buat kesimpulan dia pekak la kot.

Yang lagi sorang member sebelah aku boleh pi gelak kuat-kuat.
Tak agak-agak ok kalau nak gelak pun.
Kot ye pun ko lagi bijak blaja la sket hormat dengan situasi persekitaran.
Semorang tengah series, ko leh bantai gelak.
Aku pun sebenarnya nak gelak gak, tapi aku tahan.
Sebab kalau aku gelak konfem aku terkencing kat situ gak.
Gila gabra okkk kena interview, dah la masa tu third stage, tiga orang ni je yang shorlisted, kena masuk serentak lak tu.
Kat depan tu berderet empat orang muka semua muka series bak bunuh orang.

Tapi aku tak dapat post ni.
Mungkin dia tengok aku macam tengah tahan sembelit je gayanya.
Tak berkaliber lansung.

Mau tak gabra, ni first time aku interview ngan private sector, siap ada omputih dua orang lagi kat depan.

Dulu tu kalau ada omputih kira dah hebat sangat la kalau dapat keje sekali.
Piiirahhhhh.



Have you ever stolen anything?
Of cossssssssssssss.

Duit tabung adik aku itu sudah pasti.
Sebab masa dia kecik dia amat bodoh mengira.
Jadi kita mesti pandai menggunakan peluang itu, bukan kah begitu?
Tapi aku takde la pencurik yang kejam.
Aku curik duit tabung dia untuk beli ABC yang boleh dimakan bersama-sama.
Kira macam dia belanja aku tanpa sedar.



Have you ever had a one nite stand?

La, one nite je ke bang??
Kalau nak bagi tu bagi la sampai four nite sekali.
Takat one nite, I tak sempat nak rasa apa-apa.



Favourite person in your life?

Wan Mohd Ridzuan.
Kalau dia tak jadi favourite takkan aku leh bertahan hadap muka dia hari-hari, tol tak?

Macamana aku angau ngan Leslie pun tak dapat mengalahkan angau aku kat En Wan lebih-lebih lagi kalau aku kena outstation. Ni Ahad sampai rabu depan aku kat Singapore memang hazab la aku nak tido malam kalau tak dapat bau ketiak dia. Cara-cara sekarang pun aku dah takde mood, presentation slide satu hapah tak start lagi. Tak suka gila gi outstation kalau laki aku tak ikut.

Masa berchenta dulu pun aku buat-buat cool je tengok housemate aku sorang-sorang kuar ngan balak malam-malam naik moto. Padahal rasa cam nak nangis apesal la balak aku jauh sangat. Dah la call pun seminggu sekali je. Yang si cibai-cibai ni pun sengaja je press-press motor depan aku saje nak bagi aku berbulu. Pantekk.

Tapi takpela pakwe jauh, dapat pakwe dekat balik-balik aku makan pelempang pun buat apa.


Do you prefer boxers or briefs?
Aku suka telanjang.
Sangat bebas dan sungguh segarrrrr.
posted by aveo757 @ 12:00 AM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER