walk on wings, tread in air: HOLA! <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d32934260\x26blogName\x3dwalk+on+wings,+tread+in+air\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_HOSTED\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://www.dianaishak.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://www.dianaishak.com/\x26vt\x3d8062139435797511136', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



CONTACT ME

aveo757@yahoo.com (personal)

See my complete profile
TRAFFIC
MY READING


HOLA!
2009-04-29
Chakkkkkkkkkkk!!!!!









Ok aku dah bukak, dah jangan nak memenuhkan inbox FB aku dengan kata-kata rayuan.



Dont't worry, aku tak invite sesaper pun before this.
Aku block all, aku je boleh access kuar masuk sendiri tulis sendiri baca.
Tapi tak tulis apa-apa pun lagi.
Saje mencari ketenangan jiwa.
Eh, jiwa aku memang dah sedia tenang pun.
Mungkin yang tak tenang adelah seton-setonirojim yang cukup suka carik pasal ngan aku.
Apa nak buat, life aku memang happening.
Terpaksa la berdepan dengan kata-kata nista.
Biasa la tu kan adat kalau dah glemer tak hengattt.

To yang bagi kata-kata semangat kat FB, thank you very much.
Aku takde hal nak terima komen-komen najis ni semua tapi kalau dah sampai ke tahap sanggup cari no phone semua tu aku rasa penyakit namanya.
Penyakit tak boleh tengok orang lebih dari dia.





Esok aku pi HK.
Sila berdoa aku selamat pergi, selamat kembali dan tak kebulur di sana.


p/s : aku try import blog ni masuk FB tapi masuk 20 entry je, apesal tak masuk semua huh?

posted by aveo757 @ 3:33 PM  
Newer›  ‹Older

HIGHLIGHT PROMO

SEARCH

MEDIA CHANNELS




POST SANG NILA UTAMA
MY PREVIOUS POST
MY OLDER POST
MY TRAVEL DIARY
TEMPLATE by


BLOGGER